Leilighet med overlegen utsikt til Førlandsfjorden - 2 soverom - 3. etg og heis - Områdets beste beliggenhet?

Melkevikvegen 52

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2017
Prisantydning kr 2 390 000
Felleskost kr 1 000

Innhold / standard

Denne leiligheten har en fenomenal utsiktsbeliggenhet i tillegg til gode solforhold på terrassen. Leiligheten ligger i 3. etasje og har muligens den beste beliggenheten av samtlige leiligheter på feltet. Ny og god standard (2017), 2 soverom og egen plass i carport. Kort kjøreavstand til Haugesund og nærhet til strand og sjø. Det er veldig fine turløyper rundt kajakkanlegget og rundt Straumane. Det bygges også en flerbrukshall på Troppene som skal være ferdig til jul 2019. Leiligheten ligger i øverste etasje og inneholder følgende rom: Gang, hovedsoverom, soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Utendørs: carport med sportsbod. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrassen som har nydelig utsiktbeliggenhet til Førlandsfjorden. Det er gode solforhold på terrassen. Matt hvit kjøkkeninnredning. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og kjøl/frys. Ved kjøkkenet er det plass til spisebord. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe. I gangen er det speil skyvedørsgarderobe. Badet er helfliset og har egen vaskeromnisje med skyvedører. Dusjkabinett og matt hvit innredning. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sprinkleranlegg - Balansert ventilasjon - Heis - LED downlights i stue, gang og terrasse..

Beliggenhet

Slåttevik Dette er et trygt og nyetablert boligområde, og det er en fin blanding av barnefamilier, unge og voksne. Det er kort avstand til Tysværvåg barne -og ungdomsskole. Her er det også barnehage. I området er det også idrettsanlegg. Det er et godt tilbud av fritidsaktiviteter i Falkeid Idrettslag. Her legges det til rette for de med interesse for fotball, håndball, sykkel og flere andre idretter. Det er også et fantastisk miljø for kano og kajakk, og tilbud til alle aldersgrupper. Fritidsaktiviteter også på ungdomshuset Sjonar. Nærbutikk ved småbåthavnen gjør at en faktisk kan rusle ned for å handle det en trenger i hverdagen. Slåttevik er en perle i Tysvær, og det anbefales å ta en tur rundt i nærområdet og kikke seg rundt. Det er under 15 minutter kjøring til handelssentrum på Raglamyr.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Følgende medfølger ikke: lampe på soverom og lampe over spisebordet. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette