Frakkagjerd - Stor boligtomt på toppen av Frakkagjerddalen(1.000 kvm) - Stort potensial for glimrende utsikt utover Aksdalsvannet - Vann og avløp lagt opp til tomten

Frakkagjerddalen 1

Tomt 1005,3 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 1 250 000

Beskrivelse/detaljer

Stor tomt regulert til bolig i det etablerte boligfeltet Frakkagjerddalen i Tysvær. Eiendommen har sentral beliggenhet med kort gange til nærmeste dagligvarebutikk. Kort vei til populære Aksdalsvannet med samlingsplass for familien, og trygg vei til barnehage, fritidstilbud og skoler. Frakkagjerddalen 1 ligger på en høyde og har godt potensial for utsikt. Det ligger kommunalt vann og avløp klart frem til tomta. Tilknytningsavgift til kommunalt vann og avløp betales av ny eier ved godkjent byggesøknad. Ta kontakt med Tysvær kommune mtp. prosjektering av innkjørsel til eiendommen.

Beliggenhet

Frakkagjerddalen i Tysvær – Etablert byggefelt på Frakkagjerd I Frakkagjerddalen bor du i et veletablert område bestående av leiligheter og eneboliger. Her bor både unge, voksne og barnefamilier. I løpet av det siste årene har område vokst med antall boliger med feltet Rundhaug og flere boliger nede ved, eller i nærheten av Aksdalsvannet. Det er kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Sysco Arena. I samme området er det også stort lysløypenett i skogen og rundt Nappatjørn. Ved ønske om en lengre tur er det fine turstier rundt Aksdalsvatnet. Det er 2 dagligvarebutikker rett i nærheten. Nede ved Aksdalsvatnet er det badestrand og samlingsplass for familien. Det er 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved den store Coop Extra butikken ta inn til høyre mot Fjellhaug og Frakkagjerddalen. Ta første ordentlige vei til venstre og følg veien videre forbi Steinsvik AS og mot Frakkagjerddalen. Du får tomten på din venstre hånd. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette