KOPERVIK - Enebolig over 3 plan m/utleiedel og fantastisk sjøutsikt - Sentral, rolig og attraktiv beliggenhet

Severin Larsens veg 15

Primærrom 198 m²
Bruksareal 203 m²
Tomt 828 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 890 000

Visning

20. juni 2019 kl. 17:45 til 18:30

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Kjeller, egen boenhet: gang, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken. Kjeller hoveddel: vaskerom, trapperom og bod. Hovedetasje: vindfang, gang, bad, soverom, TV-stue/spisestue, stue og kjøkken. Loft. Gang og 3 soverom. Kott. I følge selger er det gjort noen oppgraderinger på boligen etter byggeår, bl.a: - Glaserte takpanner (ukjent årstall) - Nye automatsikringer i begge boenheter (år 2000) - Nytt inntak (2000) - Innredet bad i kjeller (2000) - Pusset opp de fleste oppholdsrom på 80- og 90-tallet - Ny varmpepumpe (2016) - Fikset utvendig vannrør i 2019 (var lekkasje) - 2 nye varmtvannsbeholdere (1992 og 2000) Boligen er velfungerende og vedlikeholdt ved behov, men trenger oppgraderinger for å få dagens standard.

Beliggenhet

Sentral, rolig og attraktiv beliggenhet i Kopervik. Gangavstand til alt en trenger, bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kino, flotte turområder, kjøpesenter og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra Austre Karmøyveg i retning Skudeneshavn: følg vegen og ta til venstre like etter Kopparen kjøpesenter inn på Skudenesvegen. Følg vegen ca 250 meter og ta til høyre inn på Stangalandgata. Ta så 1.veg til venstre inn på Losgata. Følg vegen til endes og kjør rett frem inn på Severin Larsens veg. Følg vegen og boligen kommer på høyre side.

Parkeringsforhold

På gårdsplass

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette