SKUDENESHAVN - Lettstelt enebolig i rekke med garasje - Passer for alle aldersgrupper - Sentral og flott beliggenhet

Øygardshaugen 149

Primærrom 85 m²
Bruksareal 87 m²
Tomt 348,3 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1988
Prisantydning kr 1 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Velholdt enebolig i rekke m/alt på ett plan - Garasje og utvendig bod - Lettstelt - Sentral og flott beliggenhet helt i enden på feltet - Passer for alle aldersgrupper - Fin utsikt - God standard og liten slitasje - Solrik, usjenert og flott opparbeidet tomt - Samme eier siden boligen var ny - Stort og pent bad/vaskerom + gjestetoalett - Lyst og fint kjøkken - Stor og lys stue - 2 soverom - Stort koffertloft med god lagringsplass

Innhold / standard

Boligen er innredet med alt på ett plan og inneholder: gang, wc, 2 soverom, bad/vaskerom, stue, kjøkken og bod. Koffertloft med god lagringsplass (lagt gulv i midten) Utvendig bod (todelt) Garasje Boligen er velholdt og holder god standard med tanke på alder. Ny pipehatt i 2019 Nytt toalett i 2018 Ny skyvedør til terrasse i 2012

Beliggenhet

Sentral og flott beliggenhet med fin utsikt over Norges sommerby Skudeneshavn. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder, badeplass, golfbane og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta 2.veg til høyre etter Circle-K stasjonen i Skudeneshavn, inn på Høynesvegen. Ta så 3.veg til høyre inn på Øygardshaugen. Ta så 3.avkjørsel til høyre (like før barnehagen) og deretter første veg til venstre. Ta så første veg til høyre og boligen vil så komme på din helt i enden på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje, på gårdsplass og på felles parkering.

Oppvarming

Vedfyring, varmekabler (i gang og på bad) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det var en renning på pipe i august 2019. Det ble umiddelbart bestilt ny pipehatt for å fikse problemet. - Eier har brukt Riks-TV. Det er mulighet for å legge inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen. - Kjøper er gjort kjent med at fullmektig aldri har bodd i boligen. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 44 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 45 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette