Kolnes - Lettstelt & tiltalende leilighet med endebeliggenhet - i første etasje med 2 soverom - stor, solrik terrasse & lading for el-bil!

Århaugbakken 37

Primærrom 65 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 2779 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2002
Prisantydning kr 1 650 000
Felleskost kr 333

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende innredet leilighet med flott og solrik beliggenhet som endeleilighet. Tilhørende parkeringsplass med lading for el-bil, bod like utenfor inngangsdøren og ved parkeringsplassen. Lettstelt i første etasje og inneholder gang, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Innflytningsklar leilighet som er fornyet med årene og holder normalt god standard. Tidsriktige overflater, tiltalende kjøkken med hvite fronter og flott, helfliset bad. Rolig, barne- og familievennlig beliggenhet på Kolnes. Velkommen på Eiendomsmegler A visning.

Innhold / standard

Første etasje: Gang, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Bod like ved inngangsdøren. Romslig gang har fliselagt gulv med varmekabler, praktisk med tanke på vått sko- og yttertøy. Innfelt garderobeplass hvor en har plass til både sko og yttertøy. Tidsriktige farger i gangen og gjennom hele leiligheten, flytt rett inn! I gangen finner en sikringsskap og skap med sentral for Altibox. Fra gang har en tilgang til alle rommene i leiligheten, til begge soverom, til badet og inn til stue/kjøkken. Soverommet er nylig blitt innredet som barnerom med lyse vegger og flott kontrastvegg. I rommet har en plass til enkeltseng og det er god lagringsplass i praktisk skyvedørsgarderobe. Stort hovedsoverom som er delikat innredet med ”i vinden” fargevalg og kalkmalt kontrastvegg. Soverommet har god plass til dobbeltseng og to nattbord. Det er to garderobeskap på soverommet i dag, og det er i tillegg plass til flere. Pent helfliset bad med grå fliser på gulv, varmekabler og hvite fliser på vegg. Innredet med stor baderomsinnredning med hvite fronter, overskap og vegghengt speil. Dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder og fordelerskap plassert i skap på bad. Glassdør tar en videre inn i herlig kjøkken/stueløsning hvor det er lagt flott, hvittonet parkett og grålig tapet på vegg. I rommet har en godt med naturlig lys gjennom vindusflater og plass til spisebord i både stue og på kjøkkenet. Steinplate under vedovn som sørger for god oppvarming og hjemmekos i stuen. Peisovnen deler fint opp mellom sofagruppe og spisegruppe i stuen. Naturlig overgang fra parkett på gulv i stuen til grå fliser på kjøkkenet. Flott kjøkken med hvite, tidsriktige fronter og fliser mellom under- og overskap som forenkler rengjøringen. Kjøkkenet byr på god skap- og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr medfølger i handelen. Alle har samme utførelse i børstet stål som gir en fin helhet. Utgang fra stuen og kjøkkenet til stor terrasse på ca. 25 kvm. Her har en god plass til det en skulle trenge av utemøblement og grill. Terrassen ligger fint til helt i ende og grenser mot friområde/lekeplass. En har sol fra den står opp til litt utpå kvelden. En lettstelt, praktisk og lys leiligheten som passer alle aldersgrupper. - Lagt ny parkett på gulv i stue og tapetsert 2013. - Kjøkken ble spray-lakkert i hvit utførelse i 2017. - Malt flisene over kjøkkenbenken sist i 2017. - Pipe fikk påført kalkmaling sommeren 2016. - 5 vinduer påkostet med plissegardiner 2015. - Overflater på soverom 2 ble fornyet i 2017. - Hele hovedsoverommet ble sist malt i 2015. - Nye led-lamper på de fleste rom i leiligheten. - Kjøleskap fra 2010, komfyr fra 2008 medfølger. - Lagt opp for el-bil i bod ved parkeringen 2016.

Beliggenhet

Århaugbakken 37 har flott og fri beliggenhet i siste firemannsbolig fra parkeringen som gir en attraktiv endebeliggenhet. I stuen, kjøkkenet og fra terrassen har en fritt utsyn mot sør og friområde i forkant. Terrassen vender mot sør og gir gode solforhold fra tidlig på dagen. På Kolnes bor en i et rolig boligområde samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus med badeland, bibliotek og kino. Et svært barne- og familievennlig område. Like utenfor leiligheten har en både lekeplass og basketbane. Snurr skoene og spill fotball eller andre ballaktiviteter i gode fasiliteter med både gressbane, kunstgressbane eller ballbinge like utenfor inngangsdøren. I Pedersbakken har en volleyballbane som er godt brukt sommerstid. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor leiligheten. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom.

Adkomst

Følg E134 i retning øst mot Aksdal, passer kommunegrensen og vannet Toskatjørn på venstre side av veien. Ta deretter første avkjørsel til høyre ved skilting mot Kolnes, hold mot venstre. Følg veien i ca. 2 km og ta til høyre ved skilting til Grendahus. Ta deretter andre vei til venstre og påfølgende første vei til høyre innpå stor parkeringsplass. Leiligheten ligger da som endeleilighet mot vest. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold like ved leiligheten. Praktisk med den nærmeste parkeringsplassen tilknyttet leiligheten. Ellers har familie og venner rikelig med parkeringsmuligheter på felles-parkering når en får besøk.

Oppvarming

Det er varmekabler i gang og på bad ellers sørger vedovn for virkelig god oppvarming av leiligheten. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.s

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Tv-seksjon kan medfølge etter avtale med selger. - Pyntehyller i stue på vegg mot nord medfølger. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Kart

Del dette