Innflytningsklar & oppusset toppleilighet - God standard med lekkert kjøkken fra 2019 - Sentralt!

Haraldsgata 197

Primærrom 39 m²
Bruksareal 39 m²
Tomt 262 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1898
Prisantydning kr 990 000

Beskrivelse/detaljer

Sentralt i Haugesund, men tilbaketrukket fra sentrumskjernen finner en denne innflytningsklare toppleiligheten. Hele bygget Haraldsgata 197 har vært igjennom betydelig renovert 2018 - 2019. Leiligheten har blitt oppusset med nymalte vegger, nylagt og tidsriktig gulv samt nytt Knapphus kjøkken. Leiligheten er nå klar for å møte sin eier, kanskje det er deg? Gran-spiler rammer inn inngangspartiet og trapperommet og gir umiddelbart et moderne og robust uttrykk. Leiligheten ligger i toppetasjen og inneholder gang, bad, soverom, kjøkken og stue. Innbydende innredet med tidsriktig en-stavs gulv, "I vinden" fargevalg, flott bad renovert i 2006, og ikke minst rålekkert kjøkken fra Knapphus. Flytt rett inn i en leilighet med god standard og i sameie hvor hele boligen er oppusset/renovert. Velkommen på visning av Haraldsgata 197!

Innhold / standard

I toppetasjen og inneholder: Gang, soverom, bad, kjøkken og stue. - Innflytningsklar leilighet som er holder god standard. - Hele bygget er betydelig renovert og leiligheten oppusset fra 2018 - 2019. - Ny kledning på fasade til leilighet 2. etasje mot vest, videre gått over kledning på hele bygget, byttet hvor behov og malt hele bygget i 2019. - Iflg. selger er skifertak lagt om i ca. 2008, gått over tak og skiftet enkelte beslag i 2019. - Innvendig er leilighetene isolert og utvendig etterisolert hvor kledning er byttet i 2019. - Inngangsparti fra gaten og trapperom kledd i gran-spiler i 2019 som gir et robust og moderne utrykk. - Nytt rør-i-rør system på bad i forbindelse med renovert av bad 2006, nye stigerør for vann- og avløp i hele bygget ned til grunn i 2019. - Flott, helfliset bad fra 2006 iflg. tidligere salgsoppgave. Flotte fliser, dusjhjørne, baderomsinnredning, varmtvannstank og opplegg for vaskemaskin. - Nydelig, kvalitetskjøkken fra Knapphus kjøkkensenter. Kjøkkenet har matt-svarte fronter og benkeplate med betong-motiv. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. - Nytt sikringsskap og nytt brann-system i bygget, arbeid er gjort i 2019. - Avrettet gulv i leiligheten, lagt trinn-lydsplater på gulv, nytt og tidsriktig gulv i alle rom.

Beliggenhet

Haraldsgata 197 ligger fint til i Haugesund sentrum, tilbaketrukket fra selve sentrumskjernen. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Med sentrum like utenfor dørstokken har lett tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Flotmyr ta vei vestover og ned mot sentrumskjernen. Ta deretter syvende vei til høyre innpå Haraldsgata. Leiligheten ligger da i fjerde bygg på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Foreløpig ingen fellesutgifter. Når sameiet blir satt, blir byggforsikring delt etter brøk. - Info fra Hgsd kommune: Plan for Bygningsvern 28.4.2004: Oppført med Egenverdi og inngår i bevaringsverdig bygningsrekke. - Vedr Boligselgerskjema så har selger notert NEI mht kjøp av Boligselgerforsikring, dette skal være JA, feilregistrering.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette