Innflytningsklar & oppusset toppleilighet - God standard med lekkert kjøkken fra 2019 - Sentralt!

Haraldsgata 197

Primærrom 39 m²
Bruksareal 39 m²
Tomt 262 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1898
Prisantydning kr 990 000

Beskrivelse/detaljer

Sentralt i Haugesund, men tilbaketrukket fra sentrumskjernen finner en denne innflytningsklare toppleiligheten. Hele bygget Haraldsgata 197 har vært igjennom betydelig renovert 2018 - 2019. Leiligheten har blitt oppusset med nymalte vegger, nylagt og tidsriktig gulv samt nytt Knapphus kjøkken. Leiligheten er nå klar for å møte sin eier, kanskje det er deg? Gran-spiler rammer inn inngangspartiet og trapperommet og gir umiddelbart et moderne og robust uttrykk. Leiligheten ligger i toppetasjen og inneholder gang, bad, soverom, kjøkken og stue. Innbydende innredet med tidsriktig en-stavs gulv, "I vinden" fargevalg, flott bad renovert i 2006, og ikke minst rålekkert kjøkken fra Knapphus. Flytt rett inn i en leilighet med god standard og i sameie hvor hele boligen er oppusset/renovert. Velkommen på visning av Haraldsgata 197!

Innhold / standard

I toppetasjen og inneholder: Gang, soverom, bad, kjøkken og stue. - Innflytningsklar leilighet som er holder god standard. - Hele bygget er betydelig renovert og leiligheten oppusset fra 2018 - 2019. - Ny kledning på fasade til leilighet 2. etasje mot vest, videre gått over kledning på hele bygget, byttet hvor behov og malt hele bygget i 2019. - Iflg. selger er skifertak lagt om i ca. 2008, gått over tak og skiftet enkelte beslag i 2019. - Innvendig er leilighetene isolert og utvendig etterisolert hvor kledning er byttet i 2019. - Inngangsparti fra gaten og trapperom kledd i gran-spiler i 2019 som gir et robust og moderne utrykk. - Nytt rør-i-rør system på bad i forbindelse med renovert av bad 2006, nye stigerør for vann- og avløp i hele bygget ned til grunn i 2019. - Flott, helfliset bad fra 2006 iflg. tidligere salgsoppgave. Flotte fliser, dusjhjørne, baderomsinnredning, varmtvannstank og opplegg for vaskemaskin. - Nydelig, kvalitetskjøkken fra Knapphus kjøkkensenter. Kjøkkenet har matt-svarte fronter og benkeplate med betong-motiv. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. - Nytt sikringsskap og nytt brann-system i bygget, arbeid er gjort i 2019. - Avrettet gulv i leiligheten, lagt trinn-lydsplater på gulv, nytt og tidsriktig gulv i alle rom.

Beliggenhet

Haraldsgata 197 ligger fint til i Haugesund sentrum, tilbaketrukket fra selve sentrumskjernen. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Med sentrum like utenfor dørstokken har lett tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Flotmyr ta vei vestover og ned mot sentrumskjernen. Ta deretter syvende vei til høyre innpå Haraldsgata. Leiligheten ligger da i fjerde bygg på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Foreløpig ingen fellesutgifter. Når sameiet blir satt, blir byggforsikring delt etter brøk. - Info fra Hgsd kommune: Plan for Bygningsvern 28.4.2004: Oppført med Egenverdi og inngår i bevaringsverdig bygningsrekke. - Vedr Boligselgerskjema så har selger notert NEI mht kjøp av Boligselgerforsikring, dette skal være JA, feilregistrering.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 24 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 25 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette