Velholdt, innholdsrikt rekkehus på ende - Mot friområde med flott utsikt - Pen tomt med garasje!

Bokngata 62

Primærrom 121 m²
Bruksareal 121 m²
Tomt 502 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1970
Prisantydning kr 2 360 000

Visning

7. april 2020 kl. 17:00 til 17:45

Beskrivelse/detaljer

Bokngata 62 ligger på barne- og familievennlig boligfelt i populære Brakahaug skolekrets. Flott beliggenhet høyt i terrenget med utsikt mot havet og Feøy. Attraktivt enderekkehus mot friområde. Jevnlig oppgradert, usedvanlig velholdt og holder normalt god standard. Innholdsrikt med gang, mellomgang, bod, 3 soverom, toalett, bad, kjøkken og stue. Solrikt med stor, overbygd uteplass på bakkeplan og fri terrasse med utgang fra 2. etasje og stuen. Pent opparbeidet tomt med asfaltert gårdsrom, stor plen, utvendig bod og garasje. Velkommen på visning av Bokngata 62!

Innhold / standard

Rekkehuset er fordelt over fire halv-etasjer som gir en spennende og luftig planløsning. 1. etasje: Bi-inngang, gang, bod og soverom. 2. etasje (bakkeplan): Hovedgang og mellomgang med garderobeplass, peis og trapp opp til nivå 3. 3. etasje: Gang, 2(3) soverom og toalett. Det var tidligere 3 soverom i denne etasjen, men 2 soverom er gjort om til 1 stort. Ved å tilbakeføre til 2 soverom vil en få totalt 4 soverom i rekkehuset. 4. etasje: Bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Utgang fra stue til fri og solrik terrasse. - Usedvanlig godt vedlikeholdt rekkehus oppført i 1969. - Kledning og taktekke er skiftet etter byggeår iflg. selger. - Grunnmur og fasaden til rekkehuset ble sist malt i 2019. - Skiftet vindu etter behov med vindu på soverom 1 fra 2005, vindu på hovedsoverom og soverom 2 fra 2003. Resten av vinduene er hovedsakelig skiftet på slutten av 80-tallet og skade på utvendig vindu kjøkken. - Ny ytterdør fra ca. 2011 og terrassedør fra ca. 2005 med 1 nytt glass fra ca. 2011. - Malt både vegger og tak i gang, mellomgang, trapperom og kjøkken i ca. 2015 (gjort av faglært). Samtidig malt vegger i stue. - Lagt ny parkett i stue og kjøkken i 2015 og skiftet innerdører i gang, mellomgang, kjøkken og bad. - Bad med belegg på gulv, våtromstapet, badekar, innredning, speil, to overskap, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. - Flott kjøkken som er oppgradert siden byggeår med fronter, benkeplate og vask. Hvitevarer i komfyr, oppvaskmaskin, mirko og kjøleskap medfølger. (Hvitevarer er kjøpt inn for ca. 8 år siden). - Det er sikringsskap med skrusikringer i rekkehuset.

Beliggenhet

På barne- og familievennlig boligfelt finner en Bokngata 62. Kort vei fra eneboligen til barnehage og med trygg gangavstand til populære Brakahaug barneskole. Rekkehuset ligger på ende og har fri beliggenhet høyt i terrenget med utsikt utover mot havet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Norheim bor en midt i smørøyet med de fleste fasiliteter en kan ønske seg innenfor gangavstand. Området rundt er enda i utvikling og vil tiltrekke seg flere bedrifter i årene fremover. Utallige butikker på Raglamyr med Amanda storsenter. På Norheim finnes en rekke butikker, Oasen storsenter, lege- og tannlegekontor. Godt kollektivtilbud ved hovedveien, hvor en også finner nyetablert dagligvarebutikk, bensinstasjon og Burger King. For den turglade har en turområder like ved eiendommen og i naturskjønne omgivelser oppe ved Spannhelgeland og i Norheimskogen. Eneboligen forøvrig strategisk plassert med tanke på den nye T-forbindelsen mellom Haugesund, Karmøy og Bokn.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover og passer Statens vegvesen/biltilsynet på venstre side av veien. Ta første vei til venstre og kjør forbi Lothe Terminalen. Ta deretter første vei til høyre innpå Bokngata. Følg veien oppover gjennom krapp venstre sving. Når en får mulighet å ta til venstre innpå Fosengata følg veien videre gjennom høyre sving. En vil da få Bokngata 62 som første rekkehus på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter i asfaltert gårdsrom eller i tilhørende garasje.

Oppvarming

Peisovn i mellomgang. Varmeovn på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og mikro på kjøkkenet medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti. - Fryseskap i bod medfølger ikke i handelen. - Innredning i boligen avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 59 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 60 170

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Joakim Steine
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post joakim@em-a.no
  • Mobil +4790412235

Del dette