Lys, sentral leilighet - Velholdt fasade, flott bad og kjøkken fra 2007 - 46 kvm bodplass i underetasjen!

Rogalandgata 75 B

Primærrom 72 m²
Bruksareal 118 m²
Tomt 8092 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1950
Prisantydning kr 1 390 000
Andel fellesgjeld kr 48 325
Totalpris kr 1 438 325
Felleskost kr 2 800

Beskrivelse/detaljer

Lys og flott leilighet med attraktiv beliggenhet like utenfor sentrumskjernen og med kort avstand til alt Haugesund har å by på. Enkel adkomst i byggets første etasje og inneholder gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stor stue. Normalt god standard med parkett, lyse overflater, helfliset bad og tiltalende, hvitt kjøkken. 46 kvm bod-areal i underetasjen. Velkommen på visning av Rogalandgata 75B!

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. I tillegg 4 boder i underetasjen på 46 kvm og felles vaskerom. Lys gang ønsker deg velkommen inn i Rogalandgata 75B og leiligheten. Like ved er det innstalert stor skyvedørsgarderobe med god plass til sko- og annet yttertøy. Luftig stue med en rekke vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet. Det er peisovn som gir god oppvarming sammen med nyere varmepumpe. En romslig stue med god plass til stort sofahjørne og spisebord for alle anledninger. Utgang fra stuen til sørvendt terrasse. Flott, helfliset bad med hvite fliser på vegg og varmekabler i gulv. Vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, sideskap, overskap med speil og dusjhjørne med to glassdører. Downlights i tak og mekanisk avtrekk. Tiltalende IKEA kjøkken med hvite fronter og plater mellom under- og overskap. Integrert komfyr, platetopp og medfølgende oppvaskmaskin. Flott, tapetsert kontrastvegg. 2 soverom, stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og med stor skyvedørsgarderobe. Underetasjen: 4 boder som til sammen har et areal på ca. 46 kvm. Lignende leiligheter har laget trapp ned og innredet som en del av leiligheten. Krever godkjenning fra borettslaget og godkjenning av Haugesund kommune. - Firemannsbolig oppført i 1952 som holder god standard. - Veldrevet borettslag med jevnlige oppgraderinger. - Velholdt fasade, kledning mot sør ble skiftet ca. 2000 og bygget ble siste malt i 2018. - De fleste vinduer er skiftet på 2000-tallet og taktekke ble skiftet på ca. samme tid. - Ny balkongdør mot sør 2013, oppgradert el-anlegg og nytt hoved-inntak med automatsikringer 2016. - Renovert tak over inngangsparti 2018, nye vann, overvann- og avløpsledninger til firemannsboligen i 2019. - Lyse overflater på vegger i leiligheten og det er lagt parkett på alle gulv utenom bad. - Helfliset bad oppusset som egeninnsats av tidligere eier i 2007. - Tiltalende IKEA kjøkken med hvite fronter fra ca. 2007. Ny oppvaskmaskin i ca. 2017. - Det er GET tv og internett i leiligheten og nyere automatsikringer i sikringsskapet. - Innstalert varmepumpe i stue i 2012.

Beliggenhet

Rogalandgata 75B har flott og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Med andre ord kort spasertur ned til Haugesund sentrum med alt som medfølger. Rolig, barne- og familievennlig område. Kort avstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole og de videregående skolene i Haugesund. Ellers kort avstand til aktivitetstilbudene rundt Haraldsvang. Gangavstand til flere sportsklubber, treningssenter, turnhall, svømmehall og ishall innenfor kort gangavstand. Enten en ønsker turområder for å gå tur eller treningsøkter har en alt i nærområdet. Gangavstand til Steinsfjellet og Djupadalen. Både Steinsfjellet og Djupadalen er perfekt for koselige spaserturer eller joggeturer. Opplev den fantastiske utsikten over Haugesund og omegn fra Steinsfjellet, og utforsk badeplassen i Djupadalen.

Adkomst

I rundkjøring ved Haugesund stadion følg veien østover forbi kortsiden til Haugesund stadion. I neste kryss ta vei til høyre innpå Rogalandgata. Følg veien til en kommer inn i nytt kryss, her tar en vei til høyre. På venstre side av veien vil en da få rekkehus. Etter rekkehusene, ta andre vei til venstre. En vil da få Rogalandgata 75B som andre firemannsbolig på venstre side av veien. I 1. etasje mot sør (nærmest innkjørselen). Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Biloppstillingsplass like utenfor leiligheten.

Oppvarming

Nyere varmepumpe og peisovn i stue. Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin medfølger i handelen. - Kjøper bærer ansvar for godkjenning av ny eier i aksjelaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Aksjelaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i aksjelaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Eierskiftegebyr brl kr 2 500
Total kr 2 500

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette