Fantastisk byggeklar boligtomt i Kopervik - Panoramautsikt - Sentral beliggenhet - Godkjent prosjekt for 4 boliger!

Austre Karmøyveg 158

Tomt 2963,00 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 2 900 000

Beskrivelse/detaljer

- Fantastisk mulighet for din drømmebolig på en av de flotteste tomtene igjen i Kopervik - Det foreligger godkjent prosjekt med 4 boliger, samtlige med fantastisk panoramautsikt - Rammetillatelse og tegninger foreligger - Tomten er delvis byggemodnet - Stor tomt på hele 2963 kvm - For mer info angående prosjekt og tegninger, kontakt megler! Tomten kan fritt besiktiges!

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Her har man en helt enestående panoramautsikt, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Diverse

Det er ikke odel på denne eiendom.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 72 500
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 73 670

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette