Haugesund - Topp- og endeleilighet med nydelig sjøutsikt - Nyere overflater, bad og kjøkken - Garasje!

Hansastø 19

Primærrom 77 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 4550 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2001
Prisantydning kr 2 490 000
Andel fellesgjeld kr 21 066
Totalpris kr 2 511 066
Felleskost kr 1 612

Visning

20. mai 2019 kl. 17:30 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Hansastø 19 har nær og sjelden beliggenhet til sjøen, videre beliggende i toppetasjen på ende og har en nydelig utsikt utover Karmsundet, over til Torvastad og utover mot havgapet. Her kan det nytes gode solforhold kveldstid og herlige solnedganger. Strøkent standard med renovert leilighet som har nyere, helfliset bad, lekker en-stavs parkett og et tiltalende kjøkken. Flytt rett inn i en leilighet som inneholder gang, garderoberom, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Tilhørende garasjeplass og bod. Velkommen på visning av Hansastø 19!

Innhold / standard

I tredje etasje og inneholder: Gang, garderoberom/bod, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Luftig gang ønsker deg velkommen inn i leiligheten og Hansastø 19. En legger umiddelbart merke til det flotte gulvet som er lagt i leiligheten, en-stavs parkett i alle rom. Like ved inngangsdøren og ganger finner en et praktisk garderoberom. Her har en god plass til sko og annet yttertøy i stor Elfa garderobe med hyller, oppheng og skuffer. Romslig hovedsoverom med plass til dobbeltseng, 2 nattbord og med skyvedørsgarderobe. Luke i tak for adkomst til stort loft over leiligheten. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv og hvite, lyse fliser på vegg. Moderne! Det er varmekabler i gulv, vegghengt toalett, lekker baderomsinnredning, overskap med speil og walk-in-dusj med glassvegg. Leken og god bruk av vindusflater med avlange vinduer på soverommene og flere vindu i stue for maksimal utnyttelse av beliggenheten. Stor og luftig stue med god plass til stort sofahjørne, god-stoler og spisebord for de aller fleste anledninger. Nydelig utsikt fra både stue og kjøkken utover Karmsundet, sjøen, over til Torvastad og ut mot havgapet og horisonten. I rommet er det satt inn tiltalende Sigdal/JKE kjøkken med grå fronter. Integrert platetopp, komfyr og oppvaskmaskin samt med medfølgende kjøleskap. Oppvaskmaskin fra 2018 og med kjøkkenplater mellom under- og overskap. Utgang til terrasse med samme utsikt som leiligheten og med veldig gode solforhold fra dag til langt på kveld. - Leilighetskompleks og strøken leilighet oppført i 2001. - Renovert av tidligere eier, trolig i mellom 2011 og 2017. - Flytt rett inn i en strøken leilighet med moderne overflater. - Det er lagt nydelig en-stavs parkett på alle gulv og der er lyse, tidsriktige fargevalg på alle vegger med listfrie overganger. - Nydelig, helfliset bad oppusset i 2017 med ny dusj-vegg fra 2018. - Tiltalende kjøkken med grå fronter og medfølgende hvitevarer.

Beliggenhet

Hansastø 19 ligger sentralt og attraktivt til i Haugesund. Leiligheten har sjelden og fantastisk beliggenhet helt i sjøkanten. Her bor en maritimt med god kontroll på båttrafikken langs innseilingen til Haugesund. Leiligheten har nydelig sjøutsikt utover Karmsundet, sjøen og ut mot havgapet og de utallige solnedgangene. Her vil det hver dag lages et herlig bilde like utenfor leiligheten. Gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum. Tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Gangavstand til studiesteder, treningssenter, bensinstasjoner, bakeri og butikker. Knappe 5 minutters kjøring til Raglamyr (Amanda senteret) og Norheim (Oasen storsenter).

Adkomst

Fra sentrum, følg Salhusvegen sørover, ta til høyre inn ved Viljarshaugen. Følg veien og ta sving til venstre. Ta deretter første vei til venstre innpå Hansastø og følg bakken nedover. Hansastø 19 ligger i fremste rekke på høyre side av veien og i bygg nummer 2 fra veien. Leiligheten ligger i øverste etasje og på ende helt mot sør i bygget. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i lukket garasjeanlegg. P-plass merket med A301.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det informeres om att møbler/inventar kan kjøpes etter nærmere avtale med selger.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette