Haugesund - Nydelig topp- og endeleilighet - Renovert i 2015 med nytt kjøkken og bad - 20 kvm sommerstue!

Austmannavegen 6A

Primærrom 83 m²
Bruksareal 108 m²
Tomt 27204 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 4
Etasje 4
Byggeår 1967
Prisantydning kr 1 850 000
Andel fellesgjeld kr 430 049
Totalpris kr 2 280 049
Felleskost kr 4 152

Beskrivelse/detaljer

Innbydende topp- og endeleilighet med moderne overflater og innredninger. Renovert i 2015, holder god standard og er innflytningsklar. Stor leilighet på 83 kvm som inneholder gang, bad, 3(4) soverom, kontor, kjøkken og stue. I tillegg har en fantastisk vinterstue på 20 kvm. Smarte løsninger, lyse og tidsriktige overflater, nydelig bad og lekkert kjøkken. Sentral beliggenhet i Haugesund. Velkommen på visning av denne topp- og endeleiligheten i Austmannavegen 6A!

Innhold / standard

I fjerde etasje og inneholder: Gang, 3(4) soverom, kontor/garderoberom, bad, kjøkken og stue. Kombinasjonene mellom nydelige innredninger, areal, rom, tøffe utrykk, sjeldne og geniale løsninger gjør dette til en unik leilighet på markedet. Leiligheten er innredet av arkitekt som i hovedsak har spesialisert seg på Microhus og smarte løsninger. Dette merkes! Leiligheten ligger i fjerde etasje med fri beliggenhet noe som gir et godt lysinnslipp og med stigende takhøyde opptil 3,0 m. Romslig entré/gang ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Porttelefon. Her har en god plass til ønskede innredninger og innfelt garderobeskap. Videre inn i stue med plass til både sitte- og spisegruppe. Tre innfelte skaper med flotte glassfronter. Takhøyden og store vindusflater går igjen. Utgang fra stue til ny sommerstue på 20 kvm som blir en naturlig forlengelse av stue. Her har en plass til flere sittegrupper og innredning alt etter ønske. På solrike dager kan en åpne opp glasset og slippe solen inn. Moderne kjøkken med svarte fronter og lekre fliser mellom under- og overskap. Detaljer her også med flott benkeplate og to forskjellige fronter på overskap. Takhøyden er utnyttet til fulle med doble overskap. Meget stilfullt og særpreget baderom. Her er lagt vinylbelegg på gulv, som har trerister over. Flotte innredninger, nydelig vask og vegghengt toalett. Arealeffektiv dusjløsning hvor dusjen kun eksisterer når den er i bruk. Leiligheten inneholder hele 3(4) soverom i tillegg til kontor/tv-stue. Soverommene har god størrelse og med plass til dobbelt seng på alle. Det ene soverommet har plassbygget hems. Kontor/tv-stue har plassbygget hyller som gir god lagringsplass, skrivebord og en rekke skohyller. Leiligheten er helt unik og bør oppleves. Sjeldent gjennomført med mange spesielle detaljer og løsninger. - Renovert leilighet i 2015 som holder meget god standard. - Flytt rett inn i en innflytningsklar og svært trendy leilighet. - Moderne og tidsriktige fargevalg på både gulv og vegger. - Alle vegg og tak er malt med ”i vinden” fargevalg i 2018. - Stilfullt samt oppusset bad og rålekkert kjøkken fra 2015. - Ny glassdør i dusj ble installert av Geir Sirnes AS i 2018.

Beliggenhet

Austmannavegen 6A er sentralt plassert på Haugalandet med kort avstand til det aller meste. Så å si midt mellom Norheim, Raglamyr og sentrum. Norheim med Oasen Storsenter, Raglamyr med Amanda Senteret og alle fasilitetene som hører til. Leiligheten ligger i fjerde etasje og har flott og fri beliggenhet. Solrike dager kan nytes på romslig og innglasset terrasse vendt mot vest. Fra leiligheten har en gangavstand til det en skulle trenge av fasiliteter. I området har en butikk, solstudio, treningssenter og et godt kollektivtilbud. Ellers gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum med alle fasiliteter som hører med.

Adkomst

Fra Haugesund sentrum følg veien sørover mot Norheim. I rundkjøring ved Opel bygget ta til venstre innpå E134. Ta deretter første avkjørsel til venstre, hold venstre og kjør under hovedveien. Ta derette første til venstre og følg veien. Austmannavegen 6A ligger som tredje på høyre side av veien. Første oppgang og i fjerde etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsplasser på borettslagets fellestomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer i leiligheten medfølger. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette