ÅKREHAMN - Flott toppleilighet over 2 plan m/nydelig sjøutsikt - Livsløpsstandard - Garasje - Båtplass - Heis

Stongsvingen 13 F

Primærrom 101 m²
Bruksareal 104 m²
Tomt 2054,9 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2010
Prisantydning kr 3 250 000
Felleskost kr 968

Innhold / standard

Boligen er over 2 plan og inneholder: 2.etasje: gang m/trapp, 2 soverom, bad m/skjult vaskerom, stue og kjøkken. 3.etasje: loftstue, soverom og bad. Bod/teknisk rom. Garasje som er stengt mot nabo Båtplass Boligen er av nyere dato og holder meget god standard, bl.a: - Rør i rør system (vann) - Ventilasjonsanlegg - Sentralstøvsuger - Flott kjøkken i hvit høyglans m/integrerte hvitevarer (platetopp og stekeovn). Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger også i handelen. - Flott helfliset m/skjult vaskerom i 2.etasje. - Flott helfliset bad i 3.etasje

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet til sjø i Åkrehamn. Kort avstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, Åkrasanden, idrettsanlegg, flotte turområder og sentrum.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til høyre like etter ungdomsskolen i Åkrehamn inn på Stongvegen. Følg vegen ca 800 meter og ta til venstre inn på Stongsvingen. Ta til høyre like etter kanalen og boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på felles gårdsplass

Oppvarming

Varmekabler på begge bad, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte Hvitevarer på kjøkken (platetopp, stekeovn) samt oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette