Solvang - Strøken, innholdsrik bolig med nydelig utsikt - Stor, solrik terrasse - 3 soverom, 2 stuer og 2 bad!

Hervikvegen 17

Primærrom 109 m²
Bruksareal 119 m²
Tomt 720 m²
Boligtype HorisontaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1950
Prisantydning kr 2 490 000
Felleskost kr 303

Beskrivelse/detaljer

Hervikvegen 17 har fantastisk beliggenhet høyt i terrenget på populære Solvang med barneskole som nærmeste nabo. Fra leiligheten og terrassen har en fritt utsyn og utsikt mot flott fjellandskap sjøen og havet. Innholdsrik på 115 kvm, oppleves større og rommer trapperom, gang, mellomgang, 2 bad, 3 soverom, loftstue og sjeldent, stor kjøkken/stueløsning. Betydelig oppgradert i 2015/2016 med nytt tak, etterisolert flere vegger/etasjeskille, en rekke nye vinduer, nytt elektrisk anlegg, nytt rør-i-rør system, nytt helfliset bad og nytt, tiltalende kjøkken. Rett og slett en strøken og gjennomført leilighet som bør oppleves. Sentral, barne- og familievennlig beliggenhet på Solvang, kort avstand til sentrum, barnehager, skoler, flotte turområder og aktivitetstilbudet ved Haraldsvang. Velkommen på visning av Hervikvegen 17!

Innhold / standard

1. etasje: Inngangsparti/trapperom. 2. etasje: Gang, mellomgang, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv, varmekabler og lyse fliser på vegg. Walk-in-dusj med glassvegg, hvit baderomsinnreding, overskap med speil og belysning. Detaljer med fliselagt vegg like ved vegghengt toalett med tre hyller. Herlig kjøkken/stueløsning med stort gulvareal som gir god plass til stort sofahjørne, god-stoler og spisebord for alle anledninger. Rommet har rikelig med vindusflater for godt med naturlig lys og gir maksimal utnyttelse av den flotte utsiktsbeliggenheten. Utgang fra stue til svært romslig terrasse på ca. 18 kvm med gode solforhold. Her har en sol fra tidlig på dagen til den går ned i vest og havet. Her kan en tilbringe solrike dager, mens en nyter den flotte utsikten mot fjellandskapet, sjøen og havet. I rommet er det satt inn ett tiltalende og stor kjøkken fra IKEA. Kjøkkenet har fronter i hvit høyglans og hvit benkeplate med underlimt vask. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. I 3. etasje/loft: Bod, loftstue, 2 soverom og bad. Romslig loftstue med god plass til stor kontor-løsning og sofagruppe i andre enden. Store vindu og takvindu med nydelig utsikt. Flott bad med grå gulv-fliser og varmekabler. Toalett, stor benkeplate, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. I tillegg stor utvendig bod like ved parkeringsplass. - Bygget Hervikvegen 17 ble oppført i ca. 1950. - Betydelig påkostet leilighet og bygg i 2015/16. - Kledning ble malt i 2016/17 og nytt tak fra 2015. - De fleste vinduer i leiligheten ble skiftet i 2015. - Nytt sikringsskap og det meste av elektrisk. - Det meste av rør lagt i rør-i-rør system i 2016. - Det er etterisolert i flere vegger/etasjeskillet. - Lagt nye gulv i hele hoved- og loftsetasje 2015. - Nye gips vegger- og tak i hele hovedetasjen. - Nydelig, helfliset bad renovert i 2016. - Tiltalende kjøkken med hvite fronter fra 2015. - Støpt gulv, nye varmekabler og ny innredning. - Flott bad 3. etg med fliselagt gulv/varmekabler. - Ny innredning på bad 2 med stor benkeplate. - Tidsriktig fargevalg gulv- og vegger i leiligheten. - Downlights i gang, på bad, stue og på kjøkken. - Skyvedørsgarderobe på soverom 1 fra 2016. - Malt vegger stue, kjøkken og soverom 1 2017. - Innlagt fiber med tv- og internett fra Altibox. - Pusset opp sov 3 og satt inn nytt vindu 2017.

Beliggenhet

Hervikvegen har fantastisk beliggenhet høyt i terrenget med fritt utsyn og utsikt utover Haugesund og mot havet. Alt ligger til rette for solrik dager med vestvendt terrasse med sol tidlig dag til den går ned i vest og havet. På terrassen kan en nyte solen med nydelig utsikt utover Haugesund og mot havet. Ligger familiært til i rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Kort og trygg gangavstand til barnehage, med populære Solvang skole som nærmeste nabo og de videregående skolene i Haugesund innenfor gangavstand. En kan ikke bo så mye mer familievennlig enn dette. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Lett tilgang til turområdene i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gangavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Eller ta en koselig spasertur med familien og mat endene i Skeisvatnet. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Fra Flotmyr følg Skjoldavegen østover. Ta derette første avkjørsel til høyre til Rogalandgata. Ta deretter første vei til venstre innpå Tysværgata. Følg denne veien og ta til høyre rett etter Solvang barneskole. En vil da få Hervikvegen 17 som ander bolig på venstre side av veien, midt mellom Hervikvegen nummer 23 og 15. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkeringsplass til flere biler i asfaltert gårdsrom. Faste plasser tilhørende leiligheten.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklamper medfølger ikke i handelen. - Pyntehyller stue/kjøkken medfølger ikke i handelen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette