GINA - Lys og pen 2-roms leilighet. Solrik terrasse. Klausulert for de over 45 år. Sentral og rolig beliggenhet

Ginavegen 26

Primærrom 50 m²
Bruksareal 50 m²
Tomt 4675 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 2
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1971
Prisantydning kr 1 090 000
Andel fellesgjeld kr 36 616
Totalpris kr 1 126 616
Felleskost kr 2 460

Beskrivelse/detaljer

- Pen og praktisk leilighet i 2. etasje - God stue med plass for sofagruppe og spisestue - Kjøkken med god skap og benkeplass. Spiseplass - Romslig soverom med god skapplass - Pent bad med dusjkabinett og vaskemaskin - Stor kjellerbod til leiligheten - Sentral beliggenhet med kort vei til sentrum, butikker og turområder.

Innhold / standard

Praktisk 2-roms andelsleilighet i usjenert 2. etasje. Inneholder god stue med utgang til terrasse. Kjøkken med pen innredning. Spiseplass. Oppusset Bad/wc med nytt dusjkabinett, toalett og servantskap. Soverom med god skapplass. Gang med dørtelefon og garderobeplass. En bod i gang og en i kjeller. Sikringskap er oppgradert med automatsikringer.

Beliggenhet

Leiligheten ligger like nord for Kiwi Spannavegen. Offentlig transport like ved. Gangavstand til sentrum m/alle fasiliteter og flotte turområder.

Adkomst

Helt sør i Rogalandsgaten og inn til venstre ved Prix. Følg veien gjennom svingene og ta til høyre like før Haugaland videregående skole. Følg veien inn til endes og ta til venstre. Felles inngangsparti, opp trapp og dør til høyre.

Parkeringsforhold

Borettslaget har en stor felles parkeringsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er forkjøpsrett for andelseiere i borettslaget. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man kan stå ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Borettslaget har ett lån i Haugesund Sparebank. Saldo per 13.06.2018 er kr. 882.029,-. Rente 3,75%. Siste termin 25.09.2027.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette