STOL - Meget påkostet og flott enebolig over 2 plan - Landlige og idylliske omgivelser, men likevel sentralt

Stolvegen 18

Primærrom 161 m²
Bruksareal 167 m²
Tomt 977,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1955
Prisantydning kr 2 790 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: gang, garderobe, vaskerom, bad, stue og kjøkken. Loft: gang, bad og 3 soverom Uthus med tak (ingen dør) med jacuzzi som medfølger i handelen I følge selger (og tidligere eiere) er det gjort store oppgraderinger på boligen de senere år (i perioden 2005-2014), bl.a: Utvendig: - Bygget ut boligen mot vest (4,5 meter) samt at det ble satt opp en kvist mot sør. - Ny kledning og etterisolert hele boligen (2005) - Nye takpanner (2005) - Nye vinduer i hele boligen (2005) - Ny ytter-, balkong-, terrasse- og vaskeromsdør - Nye og store terrasser mot sør og vest samt luftealtan ved kvist - Malt en vegg i 2019, resten av huset blir malt innen overtakelse Innvendig: - Nytt rør i rør system, kobberør på kjøkken (alt fra 2005) - Nytt elektrisk anlegg i hele huset (2007) - Meget stort og lekkert (helfliset) bad på loft fra 2010 med dusj og boblebad. Dobbel vask. - Lekkert og kostbart Ballingsløv kjøkken m/Integrerte hvitevarer (platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin) samt at kjøleskap/frys medfølger i handelen. Fliser bak på vegg for lettere rengjøring. - Lekkert helfliset bad i hovedetasje (2014) - Stort og flott vaskerom (helfliset) med egen inngang - Resterende av oppholdsrommene er også pusset opp i denne perioden - I gammel del av boligen er vegger og tak gipset, i ny del er vegger av spon og tak av gips - Flott steinbelagt pipe - Utstrakt bruk at downlights

Beliggenhet

Beliggende i landlige og barnevennlige omgivelser på Stol. Men det ligger også sentralt og det er gangavstand til bl.a: barneskole, dagligvarebutikk, ridesenteret, idrettsanlegg og sandstrand.

Adkomst

Fra Kiwi-butikken på Stol: kjør Rv-47 nordover ca 300 meter og ta 2.veg til venstre inn på Stolvegen. Boligen kommer så på venstre side etter et par hundre meter.

Parkeringsforhold

På rommelig gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet (platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin) samt kjøleskap/frys medfølger i handelen. Vann og isbiter fungerer ikke i følge selger. - Jacuzzi har i følge selger ikke vært i bruk det siste året. Den fungerte da den sist ble testet for 1 år siden. Det er ingen garanti på jacuzzien. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 69 750
Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 70 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette