Sentral utsiktseiendom på 1.397 kvm - Godkjent søknad om deling til 2 tomter - Eldre enebolig!

Sandsgata 6 C

Tomt 1397,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Byggeår 1948
Prisantydning kr 5 490 000

Beskrivelse/detaljer

På "toppen" av Haugesund finner en Sandsgata 6C. Her bor en høyt i terrenget med herlig utsikt utover byen vår og mot havet. Kjøper kan velge å renovere eneboligen som står på eiendommen i dag med romslig tomt på 1.397 kvm eller fullføre prosessen med deling av eiendommen til to tomter. Attraktiv og sentral beliggenhet i Solvang Skolekrets. Velkommen på visning av Sandsgata 6C!

Innhold / standard

- Innholdsrik enebolig med behov for omfattende renovering. - Vedlagt i salgsoppgave ligger originale bygningstegninger. - Påbegynt og godkjent søknad om fradeling til to tomter og rivning. - Vedlagt i salgsoppgaven godkjenning og følgeskriv til søknadsprosessen.

Beliggenhet

Sandsgata 6C har fantastisk beliggenhet på ”toppen” av Haugesund med nydelig utsikt utover byen vår og mot havet. Rolig, barne- og familievennlig område. Kort avstand til barnehage, populære Solvang barneskole, ungdomsskole og de videregående skolene i Haugesund. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn.

Adkomst

I rundkjøring ved Haugesund stadion følg veien østover forbi kortsiden til Haugesund stadion. I neste kryss ta vei til høyre innpå Rogalandgata. Følg veien til en kommer inn i nytt kryss, (Grindesvingen) ta her vei opp til venstre. Følg bakken oppover og ta deretter første vei til venstre igjen. Følg veien rett frem og en vil kjøre inn i gårdsrommet til Sandsgata 6C. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsmuligheter på eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Grunnet rivingstillatelse og boligens standard så har ikke megler eller takstmann målt opp boligens areal. Det henvises til vedlagte originale bygningstegninger. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette