NY PRIS! Søre bydel - Tiltalende 3-roms andelsleilighet i 3. etasje. Utvidet bad. Moderne farger. Sørvendt terrasse.

Austmannavegen 8 C

Primærrom 68 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 19587,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1964
Prisantydning kr 1 470 000
Andel fellesgjeld kr 88 188
Totalpris kr 1 558 188
Felleskost kr 3 343

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende leilighet oppusset i moderne stil. Flotte grøntområder. Sentralt plassert i Haugesund med kort avstand til det aller meste. Så å si midt mellom Norheim/Oasen, Raglamyr og sentrum. Inneholder gang med dørcalling og garderobe. Bad er utvidet og pusset opp. Flis/kabler på gulv, våtromsplater på vegg. Dusjkabinett, vegghengt WC, heldekkende servant med skap. Downlights med dimmer. Opplegg vaskemaskin. Godt møblerbar stue/spisestue med pipeløp og utgang sørvendt terrasse med plantekasse. Åpent fra stue til kjøkken som har hvit innredning med profilerte dører. Fliser over benk. Frittstående hvitevarer. To soverom, hvorav ett med skyvedørsgarderobe. Tilkoblingspunkt for TV. GET grunnpakke. Innredet med Pergo laminat, fliser på bad, malte vegger og himling - listfri overgang. Profilerte innerdører.

Innhold / standard

Gang, stue med utgang terrasse, kjøkken, bad og to soverom. Bod og sykkelparkering i kjeller, Tiltalende leilighet oppusset i moderne stil. Nyere inngangsdør. Terrassedør og vinduer mot sør nye i 2014. Gulv på kjøkken byttet av forsikringsselskapet. El-skap med automatsikringer i oppgangen. Oppsummering fra våtromsrapporten: Lys og fin leilighet. Det er ikke registrert unaturlig fukt på befaring. Kjøkken antas å være fra 90 tallet, men fremstår som velholdt og i normal god stand tatt alder i betraktning. Bad er renovert, men arbeid er ufagmessig og rør er ikke skiftet. Selger har i egenerklæringen opplyst om: "I 2015 ble badet utvidet og nytt anlegg av rør ble lagt av faglært elektriker fra Aibel. Det elektriske (varmekabler, strøm, stikkontakter) ble utført av faglært elektriker. Varmepumpe ble skiftet i 2019 av fagpersonell fra Teknisk Bureau AS. Fliselegging og installering av vegg‐ og takplater ble utført av undertegnede og undertegnedes far på egeninnsats. Membran ble byttet når badet ble pusset opp i 2015. Veggplater er montert uten sokkelflis. Gulvflisene har ikke fall mot sluk." Kjøper må generelt gjøre seg kjent med den risiko og konsekvens ufagmessig arbeid kan medføre. Normalt vedlikehold må forventes. TG2: bad, kjøkken og VVS. Se vedlagte rapport for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Austmannavegen 8 C er sentralt plassert i Haugesund med kort avstand til det aller meste. Så å si midt mellom Norheim/Oasen, Raglamyr og sentrum. Leiligheten ligger i tredje etasje og har flott og fri beliggenhet. Solrike dager kan nytes på romslig terrasse mot sør. I området har en bl.a. barnehage, skole, butikker, solstudio, treningssenter og et godt kollektivtilbud. Ellers gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum med de fleste fasiliteter og tilbud.

Adkomst

Fra Haugesund sentrum følg Karmsundgata sørover mot Norheim. I rundkjøring ved Opel- bygget ta til venstre, deretter første avkjørsel til venstre, hold venstre og kjør under hovedveien. Ta deretter første til venstre og følg veien. Austmannavegen 8 ligger som femte bygg på høyre side av veien. Andre oppgangen merket C. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsplasser på borettslagets fellestomt.

Oppvarming

Varmepumpe og elektrisk oppvarming. Kabler på badet. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Pipeløp for tilkobling av vedoven i stue,

Diverse

Kun evt. integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Frittstående hvitevarer medfølger bare dersom dette er særskilt beskrevet/avtalt. Det gis av selger ingen garanti på disse. Konferer megler angående regler for dyrehold. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publiserert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 3 593
Total kr 4 553

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Kart

Del dette