Stor og solrik boligtomt med flott utsikt

Trodlahaugvegen 20

Tomt 1459 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Ingen boplikt! - Tinglyst rett til båtfeste. - Solrik, stor og vestvendt boligtomt med flott utsikt! Vei inntil tomten. Stikk for kommunalt vann, privat kloakk og strøm innpå tomten i følge selger. - Lett skrånet tomt på en høyde over Vestvikvågen. Tomten er på 1459 kvm. - Tillatt inntil 20% BYA eksklusiv garasje på inntil 50 kvm. i følge vedlagt reguleringsplan. - Lett tilgang til både havfiske og fjordsafari i nydelige omgivelser med Folgefonna mot øst og Norskehavet mot vest. Dagsturer med skjærgårdsjeep til Bømlo, Romsa øyene, Ålfjorden, Haugesund og mer.

Beliggenhet

Vestvendt og solrik beliggenhet. Vestvikvågen ligger i Sveio kommune, og byr først og fremst på fantastisk natur og rolige omgivelser. Vestvikvågen er et paradis for lystfiskere. Nesten 10% av Sveio kommune er dekket av ferskvann, og det er 282 forskjellige vann å prøve lykken i. For å slett ikke nevne kyststrekningen. Området er et yndet mål for seilere, og livet her er da også preget av den tette kontakt med havet. Det er gode muligheter til å komme seg ut å seile enten på noen av fjordene eller på åpent hav. Du kan også ta en mer fredelig kanotur f.eks. på Ålfjorden.

Adkomst

Når en følger E39 nordover forbi Haukås bensinstasjon i retning Førde/Valevåg skal en ta av til venstre ved Rød hvor det står skilt mot Auklandshamn. Følg denne til en får skilt mot Fagerland mot høyre. Ta av her. Etter ca 200m tar en av opp til venstre og følger veien oppover feltet. Like over toppen får en boligtomten på venstre hånd. Tomten er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Diverse

- Det er tinglyst at det ikke kan bygges hus nærmere grensen til 30/91 enn 10meter. - Det er frivillig å være medlem i velforeningen. Leder i Trollhaugen Velforening heter Trond Aarre. Medlemsavgift kr. 250,- per år.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Kart

Del dette