Rålekker funkisbolig over 2 plan m/garasje - Fantastisk sjøutsikt - 3 (4) soverom - 2 bad + vaskerom - Kjekk terrasse!

Fleslandvegen 84

Primærrom 142 m²
Bruksareal 143 m²
Tomt 786 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2014
Prisantydning kr 3 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Rålekker funkisbolig over 2 plan - Fantastisk flott sjøutsikt - Garasje - Store og skjermede terrasser - Flat og flott gressplen - Boligen har gjennomgående høy standard - 3 (4) soverom - 2 flotte helflisete bad + vaskerom - Lekkert kjøkken med tidsriktig uttrykk på innredning Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang/tv-stue, vaskerom, bad og soverom x 3 stk. 1. etasje: Gang, bad og stue/kjøkken. Rålekker funkinsbolig over to etasjer, med fantastisk utsiktsbeliggenhet. Her er alt klart til å flytte rett inn for å nyte tilværelsen. Flott gang med gjennomgående peis til stuen. Det er i all hovedsak brukt flott hvittonet en-stavs eikeparkett på de fleste gulv. Fliser på badegulv. Boligen har to flotte bad, begge med gulvfliser og pen innredning. I boligen har man tilgang på både dusj og badekar. Praktisk adskilt vaskerom med inngang fra bad i kjelleretasje. Fantastisk flott stue med åpen løsning til kjøkken. Her er det lekre fargevalg, flott parkett på gulv, god plass til både spisestue og tv-krok, samt en helt enestående flott utsikt. Åpen løsning fra stue til kjøkken. Stilig kvalitetskjøkken med hvite fronter på innredning. Her er det integrerte hvitevarer, godt med oppbevaringsplass, og samme flotte utsikt som i stuen. Kom og opplev! Boligen har per i dag 3 soverom, men gode muligheter for 4. Det er åpnet opp et soverom i kjelleretasjen, som per i dag er i bruk som tv stue. Ikke store inngrepet som skal til her for å lage til et ekstra soverom. Hovedsoverom kan ikke sies stort annet om, enn at det bør oppleves for korrekt inntrykk. Store vindusflater ut mot nydelig utsikt, gjør dette til et helt spesielt rom! Parkering i lukket garasje med portåpner, og ellers i rommelig gårdsrom. Kjekke og solrike terrassseområder med fantastisk utsikt. Flott og flat gressplen.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til sentralt i Kopervik. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje og stort gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, ny varme pumpe i 2019. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 92 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 93 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette