Lekker og innholdsrik arkitekttegnet enebolig - Boligen ligger flott og fritt til med nydelig utsikt - Stort gårdsrom!

Liarlundvegen 27

Primærrom 259 m²
Bruksareal 253 m²
Tomt 1422,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1975
Prisantydning kr 4 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker arkitekttegnet enebolig på flott tomt - Nydelig utsikt - Populært område! - 3 stuer - 4 soverom, med muligheter for 5 - 2 store bad, og adskilt vaskerom - Stor, solrik og skjermet terrasse - Pent opparbeidede uteområder med mye skifer - Stort asfaltert gårdsrom - Lukket garasje

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1 etasje: Vindfang, hall m/ trapp, mellom-gang, bad, soverom x 3 stk, bad og vaskerom. 2 etasje: Stue, kjøkken, kontor, spisestue, soverom og bad. Parker bilen i lukket garasje, eller stort asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne lekre arkitekttegnede eneboligen. Boligen er nymalt sommeren 2018, og oppleves generelt som meget godt vedlikeholdt. Her har man oppgradert og vedlikeholdt etter behov! Boligen er tegnet av arkitekt Clausen. Det første som tar en imot i Liarlundvegen 27, er en stor og flott gang. Her er det nylig pusset opp med nye tak, vegger og gulv. Store flotte fliser på gulv, skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy, og oppvarming fra vedfyr. Nyoppusset bad i 2017. Her er det fliser på gulv, plater på vegg, dusjkabinett og en stor og pen baderomsinnredning. Rommet fremstår som pent og moderne. 3 soverom i denne etasjen. To av dem av god størrelse. Også godt med oppbevaringsplass i bod. I andre etasje har man flere stuer. Blant annet tv-stue og en stor og luftig hoved-stue. Hoved-stuen er pusset opp for 2 år siden, og det ble da gipset vegger, lagt nytt tak og satt inn spotter. Parkett på gulv, og oppvarming fra peis. Fantastisk utsikt fra dette rommet! Like ved kjøkken finner man boligens spisestue. Dette rommet kan uten problemer gjøres om til et femte soverom. Praktisk prefabrikert kjøkkeninnredning, levert av Aski i 2009/2010 ifølge selger. Nydelig utsikt, og mye oppbevaringsplass i skuffer og skap. Nyere vinduer. Integrerte hvitevarer. Gjennomgående lyse og tidløse fargevalg boligen gjennom, i tillegg til mye naturlig lys fra store vindusflater. Stort fullfliset bad i 2. etasje. Rommelig innredning fra Aski. Innredningen er satt inn for ca 10 år siden ifølge selger. Dusjkabinett satt inn for ca 3 år siden. Spotter i tak. Like ved badet, finner man boligens hoved-soverom. Her er det parkett på gulv, tapetserte og malte vegger, stor skyvedørsgarderobe, og utgang til luftebalkong med flott utsikt. Praktisk og lyst vaskerom som er pusset opp av selger for ca 4 år siden. Det er satt inn en innredning som hever vaskemaskin og tørketrommel. Lyse overflater, og utgang til gårdsrom. Ny varmtvannsbereder i 2017. Eiendommen har en nydelig beliggenhet på toppen av boligfeltet, med fantastisk utsikt. Tomten er svært pent opparbeidet, med flott gressplen, trær og diverse beplantning. Usedvanlig stort asfaltert gårdsrom, med skiferbelagt inngangsparti. Ved inngangspartiet er det også laget til en koselig platting, hvor man har gode solforhold tidlig på dagen. Ettermiddagssolen nyter man usjenert på baksiden av boligen. Her har man en diger terrasse, med direkte adkomst inn til boligens stue. Eiendommen bør virkelig besiktiges for korrekt inntrykk! Ny el-tavle 2018. Varmepumpe fra 2018. Det er lagt inn fiber fra Get.

Beliggenhet

Liarlundvegen 27 ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I enkel garasje eller stort asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad og gang 1. etasje. Varmelist på vaskerom. Vedfyr i kjeller og stue, samt varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. (isbit-funksjon på kjøleskap er defekt) - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Dette gjelder tidligere garasje som er omgjort til soverom.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 110 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 111 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette