Lekker og betydelig oppgradert 3-roms med smakfullt bad og solrik terrasse. Flott utsikt mot havet

Presthaugvegen 4 B

Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 10178 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1970
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 162 164
Totalpris kr 1 752 164
Felleskost kr 3 923

Beskrivelse/detaljer

Velkommen til denne attraktive leiligheten i 3. etasje i veldrevet borettslag. God planløsning og gjennomgående standard, Oppgradert bad, rør og elektro. Altibox. Smakfullt bad med fliser/kabel, vegghengt toalett. Stort servantskap. Separat vaskerom med sluk. Pent og praktisk IKEA kjøkken. Rikelig med skap og benkeflater, spiseplass ved vindu. Integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, kjøleskap. Stor stue med plass til spisestue og salong. Pipeløp gir mulighet for ildsted. Utgang stor solrik vestvendt overbygget terrasse. Glassvegg gir ly for nordavinden. Flott utsikt. 3 boder. Felles parkering, mulighet for garasjeplass etter venteliste. Ad info om forkjøpsrett mv, se pkt info om borettslaget i salgsoppgaven. Området byr på nærbutikk, flotte turområder, barnehage og Solvang skole.

Innhold / standard

Dette er en meget lekker og betydelig oppusset 3-roms leilighet i 3. etasje. Leiligheten består av entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Bad og toalett. er slått sammen til et stort bad med varmekabler, fliser på gulv og våtromsplater på veggene. Vegghengt toalett. Stort servantskap. Separat vaskerom. Meget pent og praktisk IKEA kjøkken. Rikelig med skap og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, kjøleskap og fryseboks. Stor stue. Pipeløp i stuen gir mulighet for peis - ildsted. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til stor solrik vestvendt overbygget terrasse. Glassvegg som gir god ly for nordavinden. Fantastisk utsikt. Oppgradert elektrisk anlegg og automatsikringer. Nye innvendige dører. Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i. Det er i tillegg 2 kjellerboder og matbod til leiligheten.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet på Presthaug - Solvang. Området byr på nærbutikk på Sørhaug, flotte turområder på Vardafjellet og Djupadalen, barnehage, Solvang skole. Kort avstand til flere butikker, sentrum m.m.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn ved Solvang legekontor (Presthaugvegen). Ta forbi barnehagen. Presthaugvegen 4 B ligger da i første blokken du kommer til på venstre side.

Parkeringsforhold

Meget gode parkeringsforhold på borettslagets grunn. Borettslaget har også garasjeplasser som leies ut etter venteliste.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer som er på kjøkkenet medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette