SÆVELANDSVIK/MANNES - Stor og innholdsrik enebolig over 3 plan m/garasje - Egen boenhet i kjeller - Flott beliggenhet i barnevennlige omgivelser

Mannesvegen 96

Primærrom 223 m²
Bruksareal 256 m²
Tomt 864 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1953
Prisantydning kr 2 300 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik enebolig over 3 plan - Garasje m/verksted - Egen boenhet i kjeller (ikke søkt om) - Flott beliggenhet i barnevennlige omgivelser på Mannes - Pent opparbeidet tomt - Store og solrike terrasser - 5 soverom - 2 store stuer - 2 kjøkken - 3 bad + vaskerom

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Underetasje: entrè, kjellerstue, kjøkken, bad, soverom, vaskerom, bod og garasje. Hovedetasje: gang m/trapp, soverom, bad, stue og kjøkken. Loft: gang, bad, soverom/stue og 2 soverom. Koffertloft Boligen ble bygget i 1953 og påbygg er fra 1976. Der er godt vedlikeholdt og holder god standard med tanke på alder. Huset bærer generelt preg av å være påkostet i ca 1986 og har normal elde iht til dette (i følge takstmann). I følge selger er det også gjort en oppgraderinger på boligen i ca år 2000, bl.a: - Lyst og pent IKEA-kjøkken i underetasje - Pusset opp begge stuene - Pusset opp soverommene - Ny varmtvannsbeholder i 2010 - Flott peis i stue i hovedetasje - I 2017 ble taket ved balkongen på nordsiden rehabilitert. Nye lekter/lappsløys/kledning/festemidler/underlag/kjølbeslag. Det ble også montert stigetrinn opp mot pipe. Samtidlig ble skiferpannene over hele huset sjekket/fikset og funnet ok. - Vannutkaster og kobberrør til vannuttak på utsiden av huset ble skiftet i 2017. - Ny lampe + strømuttak ved terrasse og ny utelampe ved dør inn til garasje.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i barnevennlige omgivelser på Mannes i Sævelandsvik.

Adkomst

Følg RV-47 sørover forbi Circle-K stasjonen i Sævelandsvik og ta første veg til høyre inn på Sevlandvegen. Følg vegen ca 1,1 km og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte Hvitevarer medfølger i handelen. Komfyr og oppvaskmaskin i kjeller medfølger også i handelen. I følge selger er det noen feil og mangler på boligen: 2.etasje: dårlige balkongdører, punkterte vinduer mot øst. Dårlig vindu på badet og knirk i gulv. 1.etasje: sprekk i glassrute i terrassedør. Underetasje: liten lekkasje fra trapp utvendig til bod v/vaskerom. Vifte på kjøkken er ikke ferdig koblet. Varmekabler i stue fungerer ikke. Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette