Ålfjorden/Tittelsnes: Hytte med nydelig, vidstrakt utsikt og naust med båtplass

Søre Buvika 3

Primærrom 50 m²
Bruksareal 53 m²
Tomt 1033 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1983
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Hytte med nydelig og vidstrakt utsikt inneholder 3 soverom, vindfang, bad, stue/kjøkken, hems, utebod og grovkjeller. Selges delvis møblert. Vannklosset, dusjkabinett, lagringsplass, peis og en veldig kjekk terrasse med tak over mesteparten. - Naust (1/2) fra 2012 på 39 kvm bta. med båtplass og flott felles rekreasjonsområde. - Stor og flott tomt.

Innhold / standard

Naust (39 kvm. Bta). Naustrett til halvpart av naust ihht reguleringsplan på grunneiers eiendom gnr. 3 bnr. 5. Det er også omtalt og referert til dette i skyldsskiftet fra utskillingen av hyttetomta. Naustet ligger fjerde nærmest sjøen og er merket med «Til Salgs» skilt. Naustet har liggende trekledning. Betongpanner på tak og takrenner av aluminium. Støpt gulv. Låsbar dør i bakkant og dobbel lemdør i forkant. Det er innlagt stikkontakter og belysning samt montert stige til loft. Det er fremlagt vann til naustveggen utvendig. Bygget i ca. 2012. Båtplass: Fellesområde ved sjøen har båtplass m/blåse til hver av hyttene i feltet samt felles sløyebenk og rekreasjonsområde med brygger, svaberg og en strand i nord. Båtplassen ligger som nummer 3 på venstre side rett ved siden av båtslippet. Pliktig deltakelse i dugnad 1 time per eier rundt Jonsok i forbindelse med årsmøtet. Hytte: Det er ca. 20 hytter i hyttefeltet, men kun 2 av hyttene ligger i klynge sammen med denne hytta som har en fantastisk og vidstrakt utsikt. Trapp opp til overbygget inngangsparti og terrasse. Utebod like utenfor inngangsdøra og man kan gå fra hytta og inn i boda uten å ta på seg sko. Vindfang. Bad med vannklosett, dusjkabinett, panelovn og liten servant. 3 soverom. Ett som passer for dobbeltseng og to soverom som passer for køyseng. Stue/kjøkken med åpen løsning. Kjøkkenet har kjøleskap, komfyr, micro, laminatbenkeplate med nedfelt vask og skaper både over og under benkeplate. Stuedelen har åpen himling med god takhøyde. Fantastisk utsikt fra stua og kjøkken mot Fjellberg, Ålfjorden, Sunnhordlandsbassenget, Vikebygd, Halsnøy med mer! Det er peis i stue, panelovn og stige opp til en god hems. Utgang fra stua til stor treterrasse mot Ålfjoden og med tak over mesteparten av terrassen. Kjeller under hytta er en enkel grovkjeller med låsbar dør og lagringsplass. Fryseboks følger med, men er uten lys. Brannslukkingsapparatet som medfølger er tomt. - Hytta holder helt normalt grei hyttestandard. Hele hytta har heltre gulv og panelte vegger. Sprosser på alle vindu. - Hemsen er utstyrt med sofagruppe, salongbord og dobbeltseng. - Til stua medfølger sofagruppe og salongbord. - Parabolløsning. - På kjøkkenet medfølger hvitevarer, kjøkkenbord og stoler. - Det medfølger også to enkle senger. - Felles borehull og felles renseanlegg/septiktank løsning for hyttefeltet. Man betaler kr. 500 per år, eller 2,5 timer dugnad, samt ekstra ved behov for utgifter til hytteforeningen. Man betaler også ca. 1500 kroner per år for fellesområde ved sjøen, strøm i naustet (felles måler) og strøm til pumpehuset.

Beliggenhet

Tittelsnes ligger helt nord i Sveio, i det som tidligere var Valestrand kommune. Neset ligger der Bømlafjorden møter Ålfjorden, rett sør for Leirvik. Tittelsnes blir regnet som en del av tettstedet Valevåg. I dag er Tittelsnes en liten bygd med lite næringsaktivitet. Det er spredt bebyggelse med eneboliger, småbruk og hyttefelt. Ellers er bygda et populært turistmål om sommeren, med fine badeplasser og lang strandlinje. Det er ca. 20 hytter i hyttefeltet, men kun 2 av hyttene ligger i klynge sammen med denne hytta som har en fantastisk og vidstrakt utsikt mot Fjellberg, Ålfjorden, Sunnhordlandsbassenget, Vikebygd, Halsnøy med mer!

Adkomst

Hytta ligger på Tittelsnes øst for Valevåg. Man tar av til høyre fra E134 like før kirka i Valevåg dersom man kommer sørfra. Man kommer da inn på Tittelsnesvegen. Eter ca 1,9 kilometer tar man av til høyre og følger veien nesten helt ned til sjøen før man tar av til høyre igjen inn i Bjørgavegen. Etter nye 1,9 kilometer får man avkjørsel til hyttefeltet Søre Buvika. Bom inn til hyttefeltet er låst i ukedagene og stort sett åpen i helgene. Hytta ligger like innenfor bommen om man følger veien som går til høyre rett innenfor bommen. Man får da hytta på venstre hånd.

Parkeringsforhold

Parkering etter avtale med grunneier, på grunneiers tomt.

Oppvarming

Peis i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning på hems avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette