VISNINGSHELG! Skåredalen - Murhus med barne- og familievennlig beliggenhet - fin utsikt mot Gåsavatnet - nyere taktekke 2014, nye vindu 2013 og oppusset bad.

Skjoldavegen 260

Primærrom 137 m²
Bruksareal 144 m²
Tomt 617 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1949
Prisantydning kr 1 990 000

Visning

28. september 2018 kl. 15:00 til 20:00

29. september 2018 kl. 11:00 til 18:00

30. september 2018 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Enebolig innredet over tre etasjer som inneholder gang, bod, vaskerom med toalett, toalett, bad, 2 soverom, kjellerstue, loftstue, stue og kjøkken. Holder grei standard, men påkostninger må forventes. Nytt taktekke 2014, nye 3-lags vinduer 2013 og oppusset bad. Tomt med utsikt mot Gåsavatnet. Nærhet til flotte turområder, butikk, barnehage og skoler. Velkommen på visning av Skjoldavegen 260!

Innhold / standard

I underetasjen: Gang, vaskerom med toalett, bod, kjøkken og kjellerstue. Helfliset vaskerom med varmekabler i gulv. Vegghengt toalett, mulighet for dusj og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Rom med enkel kjøkkeninnredning som har vask. Stor kjellerstue. I hovedetasjen: Gang, toalett, kjøkken og stue. Fliselagt gulv i gang med panel på vegg. Murvegger med glass videre til neste rom i eneboligen. Toalett med grå fliser på gulv, toalett og vask. Romslig stue med gråtonet laminat på gulv og malte vegger. God plass til spise- og sittegruppe. Peisovn. Videre til stort kjøkken med spiseplass og eldre kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Peisovn. Utgang fra kjøkken til sørvendt terrasse med gode solforhold. I loftsetasjen: Bad, 2 soverom og loftstue. Loftstue med plass til sittegruppe og fin utsikt mot naturen og Gåsavatnet. Helfliset bad med lyse fliser på gulv og vegger. Videre kan badet skilte med dusjkabinett, vegghengt toalett og hvit baderomsinnredning. - Murhus som ble oppført i ca. 1949. - Murhuset holder normal standard. - Det må påregnes videre påkostninger. - Skiftet taktekke på murhuset i 2014. - Taktekke er lagt som vennetjeneste. - Skiftet nesten alle vinduer i ca. 2013. - Flere rom i boligen med nye overflater. - Bad, wc og vaskerom er oppusset.

Beliggenhet

Skjoldavegen 260 ligger fint til høyt i terrenget med fin utsikt mot Gåsavatnet. En solrik eiendom med sørvendt terrasse. Her bor en i et rolig, barne- og familievennlig boligområde med barn i alle aldersgrupper. Skåredalen har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Kort gange til nærmeste barnehage og butikk. Kort og trygg gangavstand til nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idrett- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldergrupper (2-18 år). Om en ønsker å gå tur med familien eller legge ut på en joggetur har en flotte turområder like ved i Steinsfjellet, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er populær badeplass og samlingsplass sommerstid. Strategisk plassert med kort avstand til Haugesund sentrum, Raglamyr og innfartsvei i E134.

Adkomst

Fra Haugesund følg Skjoldavegen østover forbi Djupadalen. Ta av til venstre ved skiltning til Steinsfjellet. Ta deretter første vei til venstre og en får murhuset som første på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Peisovn i stue og på kjøkken. Varmekabler i gulv på bad og vaskerom. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette