VISNING 20.09 kl 16:30 Førre - Leilighet på 85 kvm med 2 soverom - Landlig beliggenhet i Førre -Stor stue og klassisk kjøkken God parkeringsplass - Trappefritt

Vestli 28

Primærrom 85 m²
Bruksareal 85 m²
Tomt 943 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 2006
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

Landlig og naturskjønn beliggenhet i Førre med utsikt utover landskapet og til Førresfjorden. Leiligheten ble bygget i 2008 og holder en god standard. Stort klassisk kjøkken med integrerte hvitevarer og plass til spisebord. Stort helfliset bad i tillegg til eget vaskerom. Trappefri adkomst og god plass til parkering.

Innhold / standard

Stuen har mange vinduer og de gir rikelig med naturlig lys inn i leiligheten. Utsikten fra stuevinduet kan beskrives som landlig, beroligende og fri. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkkenet. Stort klassisk hvitt Sigdal-kjøkken med profilerte fronter. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og kjøl/frys. Det er fliser over kjøkkenbenken. Det er 2 soverom i leiligheten. Badet er helfliset og har stort baderomsmøbel og dusjkabinett. Eget vaskerom. Ute er det belegningsstein i gårdstunet og fliselagt inngangsparti. Teknisk info om boligen: - Varmekabler i hele leiligheten - TV og internett fra Haugaland kraft (Altibox) Boligen har følgende rominndeling: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom.

Beliggenhet

Vestli i Førre Gunstig beliggende høyt i terrenget og med utsikt over området. Boligen ligger i Førre med kort avstand til barneskolen. Her er det ballbinge, lekeområder og kunstgressbane. Mot Stakkestad og Nesheim er det flotte turdestinasjoner til blant annet Håvås-hytta og Valhest. Et lite stykke unna og du kommer til område med ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL. Her er det flust av gode turløyper. Det er trygg vei til dette område. Boligen har en rolig beliggenhet nær naturen. Her er du veldig nær skogen og kan du kan benytte deg av de mange turmulighetene som er i nærområdet. Det er ca. 6 km til handelssentrum på Raglamyr og ca. 4 km til Aksdal.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Leiligheten har parkeringsplass til ca. 4 biler. Konferer megler om du ønsker å se seksjoneringsbegjæringen.

Oppvarming

Selger informerer om at det er vanlige varmekabler på bad, gang og vaskerom. Resten av rommene har vannbåren varme.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Sameiet har ikke fellesutgifter. - Kontakt megler dersom du ønsker å se seksjoneringen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette