Velholdt familiebolig med attraktiv beliggenhet - Nærhet til det meste - Kjekk hage og hagestue - Dobbel garasje

Småvardane 9

Primærrom 166 m²
Bruksareal 203 m²
Tomt 757 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1977
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk og velholdt familiebolig beliggende i rolige omgivelse - Flott IKEA kjøkken fra 2008 - Flere stuer og soverom - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet - Romslig tomt med stor gressplen og hagestue - Stort gårdsrom og dobbel garasje - Innlagt fiber - Nærhet til det aller meste Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: kjeller: Entre, gang, hobbyrom, kjellerstue og vaskerom. 1 etasje: Entre, gang, stue, kjøkken, bad, wc og 3 soverom. Kjekk og innholdsrik familiebolig i attraktive omgivelser i Kopervik. Her har man nærhet til alt barnefamilien trenger, gangavstand til det aller meste. Spaser ned til butikken, idrettsanlegget, skolen, barnehagen, eller Kopervik sentrum. Rolig nærmiljø. Boligen er innredet over to etasjer, og ligger på en romslig og flat tomt. Tomten har et stort gårdsrom, i tillegg til parkering i dobbel garasje med automatisk portåpner. Stor stue med mye vindusflater ut mot hage, og utgang til hagestue. I stuen har man god plass til flere sittegrupper, og selger har hatt både spisegruppe, salong og tv-krok. I stuen er det laminat på gulv, lyse overflater, og oppvarming fra varmepumpe (2012) og kombinert koks/vedovn. Det er innlagt Altibox i boligen. Ny ytterdør 2013. Flott Ikea kjøkken med fronter i eik fra 2008. Godt med plass til oppbevaring i kjøkkenskap og skuffer. Integrert komfyr, mikro og oppvaskmaskin. I hovedetasjen finner man tre soverom. Hovedsoverom med utgang til balkong, tapetserte overflater og stor Langlo skyvedørsgarderobe med speilfront, satt inn i 2018. To barnesoverom like ved. Adskilt bad og toalettrom. Bad med belegg på gulv og plater på vegg. Nytt dusjkabinett satt inn i 2018. Lyst og pent toalettrom med vask og klosett satt inn i 2010. Ny vv-bereder i 2000. I kjelleren er det godt med plass, både oppholdsrom og boder. Stor kjellerstue og hobbyrom, vegg i vegg. Flere boder for oppbevaring, og grov-vaskerom. Noe fukt registrert i kjelleretasje. Veldig kjekk og skjermet hage. I hagen har man en flott gressplen, frukttre, terrasse og hagestue. Pent opparbeidet, og svært lettstelt. Gruset gårdsrom. Stor terrasse med gode solforhold.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til, eller ta en tur i Liarlund lysløype som ligger like ved.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, og ved/koks ovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 57 500
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 58 670

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette