VISNING 30/10! Stor og flott enebolig med romslig tomt - Attraktiv beliggenhet - Nærhet til det meste - 2 garasjer!

Årvollknausen 20

Primærrom 228 m²
Bruksareal 269 m²
Tomt 1246 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1974
Prisantydning kr 4 190 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og meget romslig enebolig - Stor og luftig stue med flott og fri utsikt - Romslig kjøkken, med utgang til hagestue - 3 soverom, 3 bad og vaskerom - Solrik beliggenhet - Stor gressplen - Basseng - 2 garasjer

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, soverom, kjellerstue, bad og vaskerom. 1. Etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, bad, wc, bad/vaskerom, kjøkken og stue. Parker bilen i en av eiendommens to garasjer, eller rommelig gårdsrom, og ta deg videre inn i denne store og innholdsrike eneboligen. Årvollknausen 20 skilter med attraktiv beliggenhet, og her har man korte avstander til det meste av hva man i hverdagen vil ha behov for. Alt i alt en stor og flott bolig, med en rolig og barnevennlig beliggenhet. I hovedetasjen fører en luftig og lys gang videre til boligens stue. Stuen er av sjelden stor størrelse, og en får uten problemer plass til flere sittegrupper og TV-krok. Stuen har to ulike nivåer, hvilket resulterer i en naturlig inndeling av stuen. Lyse fargevalg, parkett på gulv og god plass, gjør sitt til at dette er et meget flott rom. Oppvarming via flott vedovn og varmepumpe. Fra stuen tar man seg videre til boligens kjøkken. Også dette rommet av god størrelse, med direkte utgang til hagestue og eiendommens flotte uteområder. Kjøkkenet har eikefronter, integrert komfyr og platetopp, kjøkkenøy og godt med skap/skuffeplass. Stort fullfliset bad med hjørnebadekar og dusjnisje. Spotter i tak, dobbel servant, praktisk innredning og stor speilfront. Boligen har også gjestetoalett. Bad/vaskerom ved hovedsoverom. Boligen har tre soverom, samtlige med lyse og lette fargevalg. Gjennomgående god størrelse. I Underetasjen finner man en stor kjellerstue, vaskerom, et soverom, bad og utgang til garasje. Her kan man ta seg tørrskodd inn i boligen etter at bilen er parkert. Kjelleretasjen skilter også med gode muligheter for oppbevaring i boder. Eiendommen har en svært solrik beliggenhet, med en flott og familievennlig hage og uteområde. Stor gressplen, kjekke terrasseområder og lite trafikk. På terrassen er det laget til basseng.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et rolig og sentralt område i Åkrehamn. Solrik plassering med utsikt! Her har man nærhet til det meste man måtte ha behov for. Like i nærheten finner man barnehage, skole, bank, butikker, idrettsanlegg og turområder.

Adkomst

Ta til venstre og fortsett østover i lyskrysset ved Skudenes&Aakra sparebank i Åkrehamn. Følg Åkravegen ca 600 meter og sving av til vesntre inn på Årvollknausen. Hold til venstre når vegen deler seg, følg vegen og boligen kommer på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i frittstående garasje, eller i garasje i flukt med boligen. Ellers godt med parkering i romslig gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt vedfyr og varmepumpe i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklampe i gang medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Den frittstående garasjen er bygget litt inn på naboeiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette