NY PRIS! VISNING MED PÅMELDING! Flott rekkehus over tre etasjer - sentrumsnært - Betydelig oppgradert - Solrik terrasse!

Lotheparkvegen 18 C

Primærrom 100 m²
Bruksareal 117 m²
Tomt 3804,00 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1959
Prisantydning kr 1 850 000
Felleskost kr 1 800

Beskrivelse/detaljer

- Flott rekkehus med flere oppgraderinger de senere år - Boligen er over tre etasjer, med flott utsikt mot øst - Lyse og pene overflater - Flott vedfyr - Flere romslige soverom med kjekke garderobeløsninger - Ny og solrik terrasse med utgang fra stue - Pent opparbeidet uteområde, som grenser til Lotheparken - Fast biloppstillingsplass - Gangavstand til det aller meste Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Entre/gang. 1. etasje: Gang, soverom x 2 stk og bad. 2. etasje: Stue/kjøkken. Flott rekkehus med sentrumsnær beliggenhet like ved Lotheparken. Her er det gangavstand til det aller meste av fasiliteter. Boligen er oppgradert og pusset opp de senere år. Hele området rundt inngangspartiet har fått et skikkelig "ansiktsløft". Her er det lagt grus, laget til flotte bed, satt opp gjerde, og satt inn en koselig port som leder inn til boligen. Ny solrik terrasse med utgang fra stuen i andre etasje. Boligen har to soverom, begge oppusset den senere tid. Her er det lagt flotte nye laminatgulv, tapetserte vegger, og praktiske skyvedørsgarderober. Nye laminatgulv er lagt i stort sett alle rom i 1. og 2. etasje. Fliset bad av god størrelse. Her er det varmekabler i gulv, dusjkabinett, og stor baderomsinnredning med hvite fronter. 2. etasjen i denne boligen er selve hjertet i huset. Her er det delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken, og lagt nye laminatgulv. Flott ny peis. Praktisk og velholdt kjøkken med hvite fronter på innredning. Fantastisk flott og lufig utsikt fra kjøkken mot vest. Store lagringsmuligheter i flere boder i kjeller. Her er det også et praktisk og pent vaskerom. Utgang fra kjellerdør.

Beliggenhet

Denne boligen har en meget sentral beliggenhet på. Her har man alt av hva man til daglig vil ha behov for i umiddelbar nærhet, med gangavstand til det meste. Like ved finner man alt av hva sentrumskjernen har å by på. Her er det mange handels-muligheter. Gangavstand til skole, barnehage og flotte turområder. Gode bussforbindelser gjennom kun få hundre meter fra boligen. Drøss av turmuligheter og idrettstilbud like ved.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 46 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 47 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette