VISNINGSHELG! Haugesund - Enebolig på 243 kvm - Utsikt - 4(6) sov, 2 bad og 2 stuer - Taktekke fra 2012!

Utsiragata 83

Primærrom 223 m²
Bruksareal 243 m²
Tomt 955 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1974
Prisantydning kr 2 990 000

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Eneboligen har flott, solrik beliggenhet høyt i terrenget med fri utsikt mot Spaannatoppen, mot Karmsund bro og over til Avaldsnes kirken. Innholdsrikt med 4 boder, 2 vaskerom, toalett, 2 bad, 4(6) soverom, kjøkken, kjellerstue og stue. Vedlikeholdt/oppgradert, men holder hovedsakelig standard fra byggeår. Pent opparbeidet tomt med flere solrike terrasser. Velkommen på visning av Utsiragata 83!

Innhold / standard

I 2. etasje: Vindfang, hall, vaskerom, toalett, bad, 2 soverom, spisestue, stue og kjøkken. Like ved inngangsdøren og vindfang finner en praktisk og romslig vaskerom med benkeplate og utslagsvask. Det er lagt fliser på gulv i vaskerommet som er gjennomgående videre til kjøkken og hallèn. Eldre kjøkken med hvite fronter, plass til spisebord og med medfølgende oppvaskmaskin. Åpen og luftig stue med stigende takhøyde til 3,1 m, store vindusflater for maksimal utnyttelse av den flotte utsiktsbeliggenhet og som også sørger for godt innslipp av naturlig lys i rommet. Soverom 3 i denne etasjen er trukket inn i stuen som gir et stort gulvareal med god plass til stor sofa, spisebord for alle anledninger og en tredje sittegruppe om ønskelig. I stuen har en fritt utsyn utover nærområde med Spannatoppen, Norheimskogen, mot Avaldsnes kirken, over til Bø og Torvastad. Dør fra stue ut til terrasse med gode solforhold. Romslig bad med fliselagt gulv, baderomsinnredning med to vasker, garderobeskap, dusjkabinett og badekar. Dør fra bad videre til soverom. Hovedsoverom med plass til dobbeltseng, nattbord, med garderobeskap og utgang til terrasse. I 1. etasje: Gang, 4 boder, vaskerom, bad, 2 soverom, soverom 3/disponibelt rom og kjellerstue. Bad med belegg på gulv og hvite baderomsplater på vegg. Toalett, baderomsinnredning, overskap og dusjhjørne. Varmeovn. Kjellerstue med god plass til sofa og lek, peisovn. En har utsikt fra både soverom og kjellerstue. God oppbevaringsplass og innredningsmuligheter i 4 boder og vaskerom. - Jevnlig vedlikeholdt enebolig oppført i 1974. - Holder hovedsakelig standard fra byggeåret. - Sikringsskap med skrusikringer i eneboligen. - Lagt fliser i gang, vaskerom og kjøkken 2015. - Det er ny pipehatt og nytt taktekke fra 2012. - Flere vinduer skiftet fra 2001 frem til 2011. - Daikin varmepumpe i stuen fra ca. 2007. - Det er originalt kjøkken og bad i 2. etasje. - Bad 1. etasje, nye baderomsplater i 2018. - Varmtvannstank fra i 1. etasje fra 1998. - Behov for oppgradering av tak utv. bod.

Beliggenhet

Utsiragata 83 har flott og fri beliggenhet høyt i terrenget med utsikt mot Spannatoppen, Norheimskogen, til Avaldsnes kirken og over til Bø og Torvastad. Med andre ord her bor en med flott utsikt utover distriktet vårt. Solrikt, rolig samt barne- og familievennlig. Beliggende midt mellom Raglamyr og Norheim bor en midt i smørøyet med de fleste fasiliteter en kan ønske seg innenfor gangavstand. Området rundt er enda i utvikling og vil tiltrekke seg flere bedrifter i årene fremover. Utallige butikker på Raglamyr med Amanda storsenter. På Norheim finnes en rekke butikker, Oasen storsenter, lege- og tannlegekontor. Godt kollektivtilbud ved hovedveien, hvor en også finner nyetablert dagligvarebutikk, bensinstasjon og Burger King. For den turglade har en turområder i naturskjønne omgivelser oppe ved Spannhelgeland og i Norheimskogen. Kort vei fra eneboligen barnehage. Beliggende i Rossabø og Lillesund skolekrets. Eneboligen forøvrig strategisk plassert med tanke på den nye T-forbindelsen mellom Haugesund, Karmøy og Bokn.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover og passer Statens vegvesen/biltilsynet på venstre side av veien. Ta første vei til venstre og kjør forbi Lothe Terminalen. Ta deretter første vei til venstre innpå Utsiragata. Når en er i Utsiragata ta første vei til høyre og deretter andre vei til venstre. Utsiragata 83 ligger da som femte enebolig på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport eller gårdsrom.

Oppvarming

Varmekabler gang nede og bad nede. Varmeovn på begge badene. Originale varmekabler med ujevn varme. Daikin varmepumpe i stue. Peisovn og åpent ildsted i stue. Jøtul vedovn i kjellerstue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun oppvaskmaskin på kjøkken medfølger. - Lampe stue medfølger ikke i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette