FEØY - Spennende eiendom til sjø - Flott og solrik beliggenhet - Stor kai med god sjødybde!

Feøy 30

Bruksareal 41 m²
Tomt 453 m²
Boligtype Annet
Eierform Fast
Prisantydning kr 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Solrik og flott beliggende eiendom til sjø på vakre Feøy - Tomten er flat og fin - Usjenert beliggenhet - Stor kai, med god sjødybde - Store muligheter!

Beliggenhet

Eiendommen har en fantastisk flott og solrik beliggenhet, med umiddelbar nærhet til sjø. Feøy 30 ligger flott til, helt for seg selv. Her har man begrenset innsyn fra andre eiendommer. Opphold deg helt for deg selv, og benytt naturen rundt til det fulle. Fantastiske muligheter for soling, fisking, bading og ellers bare nyte nature og slappe av.

Adkomst

Adkomst ved båt. Kjør og legg til ved eiendommens private kai, eventuelt ta båt til butikken på Feøy, og spaser ca 20-30 minutt til eiendommen. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Har en spørsmål angående tilgangen til eiendommen, kan en også kontakte megler for mer informasjon.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er per i dag ikke innlagt vann, avløp eller strøm.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette