Søre bydel - Praktisk 3-roms leilighet med optimal beliggenhet i 2. etasje. Stor solrik terrasse. Sentralt

Vidars gate 31 C

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 40724 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1962
Prisantydning kr 1 200 000
Andel fellesgjeld kr 188 830
Totalpris kr 1 388 830
Felleskost kr 3 691

Beskrivelse/detaljer

- Optimal beliggenhet i 2. etasje - Romslig stue - Solrik vestvendt terrasse - Kjøkken med delvis åpen løsning - 2 gode soverom - Bad/wc med fliser på gulv - Sentral og rolig beliggenhet innenfor bomringen

Innhold / standard

Leiligheten har optimal beliggenhet i 2. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. Bad med fliser på gulv. 2 romslige soverom med skapplass. Kjøkken med god skap og benkeplass. Noe spiseplass. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Pipeløp gir mulighet for peis - ildsted. Utgang til vestvendt solrik overbygget terrasse. Det er i tillegg 2 boder i kjeller.

Beliggenhet

Sentralt beliggende kort avstand til skoler, barnehage, butikker, Raglamyr og Haugesund sentrum med dets fasiliteter. Vestvendt beliggenhet som gir gode solforhold på terrasse.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du inn ved WF motor (Tidl Falken). Følg veien innover og Vidars gate 31 ligger da rett frem.

Parkeringsforhold

Parkering på fellestomt. Det er gode parkeringsforhold på borettslagets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Grunnet låneopptak blir det en økning i felleskostnadene. Det er ikke fastsatt dato for endring

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette