NY PRIS! PRIVISNING V/PÅMELDING! Lekker, lys og delikat leilighet - Boligen har livsløpsstandard - 3 soverom - Terrasse

Sandskeivegen 38 A

Primærrom 92 m²
Bruksareal 97 m²
Tomt 9004,00 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2014
Prisantydning kr 2 290 000
Felleskost kr 1 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk og praktisk leilighet med livsløpstandard - Leiligheten er svært godt holdt - Lekkert og romslig fullfliset bad - Utstrakt bruk av parkett på gulv - Lyse og pene overflater - Leiligheten har 3 soverom - Flott kjøkken med åpen løsning til stue - Utgang til egen terrasse fra stue - Egen utvendig sportsbod - Populær beliggenhet Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x3, vaskerom, bad og stue/kjøkken. Parker bilen på fast biloppstillingsplass i asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne lyse og praktiske leiligheten. Leiligheten ligger lettvint til i første etasje, like ved parkeringsplassen. Her er det trappefri adkomst! Lys og luftig stue med åpen løsning til kjøkken. Parkett på gulv. Det er også vedfyr i stue, som sørger for både den rette varmen og stemningen. Utgang til leilighetens terrasse fra stuen. Kjøkkenet er praktisk og pent, med hvite fronter og integrerte hvitevarer (ikke kjøleskap). Kjøkkeninnredning er levert av Drømmekjøkkenet. Det er nok av lagringsplass i kjøkkeninnredning, og godt med naturlig arbeidslys fra store vindusflater like ved. Flott fullfliset bad, med mørke fliser på gulv og hvite på vegg. Dusjkabinett, og badersomsinnredning i hvit utførelse. Stort speil på vegg. Hoved-soverommet er av god størrelse, og man har her samme flotte parkett på gulv, samt delikate fargevalg på vegg. Boligen har i alt 3 soverom. Godt med skapplass. Balansert ventilasjon. Det er lagt inn fiber fra Altibox i leiligheten.

Beliggenhet

Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på romslig parkering på felles tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 57 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 58 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette