Førre - 3-roms leilighet på 90 kvm i 2. etasje - Påkostet delikat bad med lekre detaljer

Nesmarka 15

Primærrom 91 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 5023 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2009
Prisantydning kr 2 190 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

Romslig leilighet på 90 kvm. i innflytningsklar stand. Ekstra romslig stue, stort kjøkken og et meget delikat bad med flere lekre detaljer. Ute er det 2 terrasser, den ene i forbindelse med hovedsoverommet og den andre med utgang fra stuen. Ved soverommet har du morgensol og på hovedterrassen har du sol til langt på kvelden. Kort vei til gode lysløyper.

Innhold / standard

Stuen er av ekstra god størrelse. Fra da leiligheten ble bygd kunne en velge mellom 2 eller 3 soverom. Ved behov for et ekstra soverom kan deler av stuen inntas som et soverom. Fra stuen går du ut til en romslig terrasse med plass til sittegruppe og grill om en skulle ønske. Her er det kveldssol. I stuen er det god plass til spisebord. Stort kjøkken med god skap -og benkeplass. Samtlige hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Pen downlightsbelysning på kjøkken, stue, gang og bad. Badet er påkostet utover vanlig standard og har flere lekre detaljer. Innfelt speil, lekker dusjnisje og dekorative mosaikkfliser. Varme i gulv og vegghengt toalett. På hovedsoverommet er det stor skyvedørsgarderobe og dør ut til stor balkong. Eget separat vaskerom med opplegg til vaskemaskin. Gangen er romslig og det er god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Det er fliser på gulv med varme. Det er parkett på samtlige rom forutenom på badet. Boligen er utstyrt med blant annet: - Varmepumpe - Sprinkleranlegg - Balansert ventilasjon - Sentralstøvsuger - TV og internett fra Haugaland kraft (Altibox) Slik er rominndelingen: Gang, vaskerom, bad, hovedsoverom, soverom, stue og kjøkken. Utvendig sportsbod.

Beliggenhet

Førre hageby/Førreneset Boligen ligger på solsiden av Førresfjorden og har gode solforhold. Boligen har 2 terrasser og du kan nyte solen til flere tider av døgnet. Gunstig beliggende i 2. etasje. Fra leiligheten er det kort vei til område med turterreng - fint til både jogging og turgåing. Her kan du ta deg en treningsøkt i "lysløypene" eller velge å "ta deg helt ut" med en lengre løpetur eller gåtur rundt Aksdalsvatnet. I samme område finner du stor kunstgressbane, idrettslag og Tysvær Arena. Stegaberg IL har tilbud for de fleste aldre og ulike nivåer. Her er det også barnehage, barneskole og ungdomsskole. En kort sykkeltur unna har du to dagligvarebutikker.. 6 km avstand fra Raglamyr handelssentrum.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Felles parkering i bakkant av bygget.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet og i gangen er det varmekabler i gulv. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Møbel i gangen medfølger ikke i handelen (kan evt avtale pris) - Sameiet har pr. dato ikke vedtatt noen vedtekter.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette