Kopervik - Innholdsrik enebolig med stor tomt og garasje. Sentral beliggenhet.

Askehagen 17 A

Primærrom 165 m²
Bruksareal 165 m²
Tomt 1228,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1948
Prisantydning kr 2 230 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre plan og inneholder 1. etasje: gang, bad, soverom kjøkken og stue. Loft: 2 soverom, gang/loftstue og bad. Leilighet i kjeller er ikke omsøkt og godkjent i Karmøy kommune. Inneholder, vindfang, soverom, gang, stue/kjøkken og bad. Boligen er blitt oppgradert siden byggeår. Men det gjenstår fremdeles noe arbeid. Boligen ble bygget på i 2007. Da ble også taket byttet ut. Du kommer inn til en lys gang med trapper opp til andre etasje. Stuen har laminat på gulv og malt tapet på veggene. Store vinduer, vedovn og varmepumpe. Kjøkken har lys kjøkkeninnredning fra 2007 med god skap og benkeplass. Utgang til terrasse. Baderom ble pusset opp ca 2001 med fliser på gulv, baderomsplater på vegg, wc, vask og dusj. Soverom i hovedetasje har laminat på gulv og tapet på veggene. De fleste rom i loftsetasjen har laminat på gulv og tapet på veggene. Romslig gang som er blitt brukt til loftstue og kontor. I underetasje er det lys stue med åpen løsning til kjøkken. Soverom, stor gang og baderom som ble pusset opp i 2013. Baderom har fliser på gulv og vegger. Innredet med wc, vask og dusj. Det er også lagt opp til vaskemaskin på badet.

Beliggenhet

Boligen er beliggende veldig sentralt med kort veg til Kopervik sentrum. apotek, matvarehandel, skole, barnehage, kirke, tannlege og Karmøy hall like ved.

Adkomst

Følg Eidevegen forbi skolen og over over broen. En får huset på høyre side like etter en kjører inn i Askehagen. Du kan også kjøre fra Kopervik sentrum kjør inn med Kirken forbi parkeringsplassen følg vegen til du får boligen ved din venstre side.

Parkeringsforhold

God parkering i gårdsrom og i garasje.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 55 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 56 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette