VISNNGSHELG! Hervik - Fritidsbolig i bevart bedehus - Anneks fra 2010 med sov, bad og kjøkken/stue - Påkostet eiendom - Nydelig bedehus med original utsmykninger - Parkmessig opparbeidet tomt.

Hervikvegen 800

Primærrom 108 m²
Bruksareal 166 m²
Tomt 825 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1933
Prisantydning kr 1 990 000

Visning

28. september 2018 kl. 15:00 til 20:00

29. september 2018 kl. 11:00 til 18:00

30. september 2018 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Idyllisk eiendom med renovert bedehus og nyere anneks fra 2010. Bedehuset er modernisert, men sjelen fra 1929 er bevart. Originale detaljer og takhøyden på 4,6 m, gjør det lett å falle for eiendommen. Betydelig påkostet fra 2011 - 2018 og klar for sommeren. Parkmessig tomt med garasje, inngjerdet hage for hund, flott beplantning og solrike terrasser. Velkommen på visning av Hervikvegen 800.

Innhold / standard

Bedehus: I første og andre etasje: Gang, bad, soverom, åpen kjøkken/stueløsning med hems. Fantastisk kjøkken/stueløsning med overflater som tar deg tilbake til 1929 og bedehusets byggeår. I rommet er det originalt gulv og malte tømmervegger på vegg og malt panel i tak. Takhøyden på 4,6 m er rett og slett bare herlig! Rommet skapes rundt takhøyde og rundt vinduet på 4 m som gir godt lysinnslipp inn i rommet. Sjelen i bedehuset er bevart og utallige arbeidstimer er gått. Detaljene med innerdører, tregulv, tømmervegger og originale vinduer. I stuen har en plass til sittegruppe og sofagruppe. Oppgang til hems med utsikt mot sjøen. Det er åpent mot kjøkken som deles av fint av fra stuen med romdeler i hyller. På kjøkkenet er det satt inn innredning som passer bedehusets preg. Kjøkkenet har hvite fronter og overskap i glass. Medfølgende oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap som er nytt for ca. 3 år siden. Lyst og fint bad med belegg på gulv og malt panel på vegg og tak. Gråmalte vegger og hvitmalt tak. Videre kan bade skilte med dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, flott innredning og speil. Trapp opp til soverommet i bedehuset som har vindu ned mot stuen. Rommet er romslig, har god garderobeplass og plass til dobbeltseng. I underetasjen: 3 disponible rom og to tidligere toalett. Anneks: Soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Åpen kjøkken/stueløsning med en-stavs furugulv og malt panel på vegg og tak. En koselig atmosfære i rommet. 6 vinduer sørger for godt med naturlig lys. Plassbebygd benk med eldre skuffer og plassbebygd sofa. Enkel kjøkkeninnredning med vask. Badet har belegg på gulv og panel på vegg. Varmekabler, dusjkabinett, toalett, innredning med vask. Soverom med teppe på gulv, panel på vegg og plassbebygd seng. - Bevart bedehus oppført i 1929 i russisk tømmer. - Betydelig påkostet eiendom fra 2011 til 2018. - Skrapt og malt hele fasaden til bedehuset 2013. - Nye vindskier og takrenner på bedehuset 2013. - Hytten har vann fra tank i kjeller og septiktank. - Mulighet for å tilknytte for off. vann og kloakk. - Nytt elektrisk anlegg i bedehuset ifra ca. 2012. - Nytt rørsystem lagt i bedehuset ifra ca. 2013. - Nyoppusset bad fra 2013, se takstrapport. - 180 vindusglass tatt ut, renset og satt på plass. - Nytt vindu soverom, hems og trapp fra 2013. - Stort vindu i stue fra gulv til tak er skiftet 2013. - Solskjerming på stort vindu i stue ifra 2014. - Skiftet til ny og meget solid ytterdør i 2013. - Malt alle innvendige vegger og tak i ca. 2013. - Satt inn ny peis i stue (ikke kontrollert) i 2013. - Satt inn tiltalende kjøkken fra KGB i ca. 2013. - Satt inn varmepumpe plassert i stue fra 2013. - Anneks byggesett fra 2010 oppført her i 2011. - Opparbeidet og påkostet tomt fra 2011 - 2018.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i idylliske og attraktive Hervik. På eiendommen oppholder en seg solrikt med sol stort sett hele dagen. Bedehuset og eiendommen er nabo-eiendommen til den tidligere skolen i Hervik. Landlig beliggenhet med noe spredt bolig- og fritidsbebyggelse. Kort avstand til butikk, tur- og sjøområder.

Adkomst

Fra Aksdal følg veien sørover mot Bokn. Følg veien til en får skilt til Hervik/Susort like etter rundkjøring tilknyttet det nye tunnelsystemet og Gismarvik. Følg veien og ta deretter første vei til høyre å kjør rett frem under hovedveien. Etter idrettsanlegg får en skilting til Hervik som første vei til høyre igjen. Følg veien mot Hervik, gjennom krysset i Hervik og en får eiendommen som første på venstre side av veien. Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Parkeringsforhold

Parkering i asfaltert gårdsrom. Asfaltert gårdsrom er ikke del av eiendommen.

Oppvarming

Varmepumpe og peis. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen, men det gis ingen garanti. - Frittstående bygg i forkant av bygget medfølger ikke i handelen. - Spisestue, stoler, lysekrone og tilhørende innredning kan kjøpes om ønskelig. - Vannpumpe fortau medfølger ikke i handelen. - Plog i hage medfølger salget. - Veggskap i stue/kjøkken anneks medfølger ikke. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette