Skåredalen - Lys og pen 3-roms selveierleilighet i 2. etasje med heis. Stor solrik terrasse.

Løkavannstunet 16 B

Primærrom 65 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 5193,7 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2005
Prisantydning kr 1 690 000
Felleskost kr 2 199

Visning

6. april 2020 kl. 16:00 til 20:00

Innhold / standard

Pen og praktisk 3-roms selveierleilighet i 2. etasje med heis. Svalgangsterrasse ved inngangsdør med morgensol. Leiligheten inneholder entre/gang med garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Fliselagt bad/wc med varmekabler og dusjkabinett. Separat vaskerom. Åpen stue - kjøkkenløsning. Flott bøk innredning med god skap og benkeplass. Integrert komfyr, platetopp, kjøleskap og fryseboks. Opplegg for oppvaskmaskin. Flotte skiferfliser over benkeplate. Lys under overskap og innvendig lys i 2 overskap. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Downlights i tak. Utgang til vestvendt terrasse med gode solforhold. Nyere tidsriktig parkett i gang, stue og kjøkken. Ekstra takhøyde gir god romfølelse. Det er i tillegg en utebod.

Beliggenhet

Løkavannstunet 16 B har flott og sentral beliggenhet i Skåredalen. Leiligheten kan skilte med vestvendt terrasse på ca. 25 kvm som har gode solforhold. Barne- og familievennlig beliggenhet i Skåredalen som har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Familier med barn i alle aldersgrupper. Skåredalen har alt en familie skulle trenge i så og si umiddelbar nærhet. Nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idretts- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldersgrupper (2-18 år). For øvrig kort avstand til flere barnehager og butikk. Kort avstand til flotte turområder i Djupadalen og på Steinsfjellet. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider er Eivindsvannet en svært populær badeplass. Kort kjøretur til Haugesund sentrum og Raglamyr med alt som medfølger. Et aktivt og sosialt boligområde for både store og små.

Adkomst

Kjør Skjoldavegen østover forbi Eivindsvannet og inn til Skåredalen. Passer Skåredalen Skole på venstre side av veien og følg veien rett frem gjennom rundkjøring. Ta deretter vei til venstre i neste rundkjøring. En vil da få leilighetene i Løkavannstunet på venstre side av veien. Løkavannstunet 16 ligger i bygget lengst sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på felles grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti. Oppvaskmaskin medfølger ikke.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 42 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 43 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette