SVEIO - Flott rekkehusleilighet med flott og solrik utsiktsbeliggenhet - 3 soverom - Nærhet til Sveio sentrum!

Austre Kringsjå 1 B

Primærrom 72 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 4725 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 2008
Prisantydning kr 1 690 000
Andel fellesgjeld kr 31 457
Totalpris kr 1 721 457
Felleskost kr 1 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott selveierleilighet - Nydelig utsiktsbeliggenhet - Romslig åpen stue/kjøkkenløsning - 2 soverom + kontor/soverom - Pent opparbeidede uteområder med asfalt og natursteinsmur - Innlagt fiber fra Altibox - Kort avstand til Sveio sentrum - Kjekk bolig for førstegangskjøperen!

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, bad, vaskerom og soverom x2. 2. Etasje: Stue/kjøkken og kontor. Parker bilen på leilighetens faste biloppstillingsplass like utenfor hovedinngangen, og ta deg inn i denne flotte og prisgunstige leiligheten. Leiligheten er over to etasjer, og føles svært romslig og innholdsrik. I første etasje finner man et flott fullfliset bad, med varmekabler i gulv, dusjkabinett, pen innredning og godt med skapplass. Like ved har man tilgang på to romslige soverom. Gjennomgående lyse og pene overflater, med parkett på gulv. Under trappen har det blitt laget til et praktisk vaskerom. Dermed har man fått utnyttet et areal som normalt ikke blir brukt til noe. Meget kjekk og arealeffektiv løsning. Stor åpen stue/kjøkkenløsning med lyse overflater, parkett på gulv, utgang til terrasse med nydelig utsikt, og praktisk kjøkken med mye skapplass. Like ved kjøkkenet finner man et lite kontor som per i dag har vært i bruk som gjestesoverom. Leiligheten har sportsbod.

Beliggenhet

Leiligheten ligger like ved en av Norges flotteste golfanlegg. Beliggenhet høyt i terrenget, hvilket resulterer i flott utsikt! Rolig område i nyere etablert boligområde. Kort avstand til Sveio sentrum, hvor man finner alt av hva man til daglig vil ha behov for. Her finner man skole, barnehage, butikk, bank, idrettsanlegg mm.

Adkomst

Fra Sveio sentrum: Følg skilting til golfbanen og ta til venstre før klubbhuset. Kjør nesten til toppen og rekkehuset ligger i det første bygget en får på høyre side av veien. Bolig nummer tre fra venstre når en kommer nedenfra. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering like utenfor egen inngangsdør. Gjesteparkering på sameiets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Leiligheten er per i dag utleid for kr. 9.000,- med 3 måneders oppsigelse. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette