Sentralt - Stort enderekkehus over 4 plan m/garasje - Usjenert og solrik takterrasse mot sør/vest - Blindveg

Rogalandgata 82 B

Primærrom 124 m²
Bruksareal 143 m²
Tomt 1536 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1955
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 1 500

Beskrivelse/detaljer

- Stort enderekkehus over 4 plan - Garasje på 28 kvm - Sentral og flott beliggenhet i enden av blindveg - Solrik og usjenert takterrasse mot sør/vest - Grenser til friområde - Skjermet uteområde - 2 soverom (mulighet for flere)

Innhold / standard

Boligen er over 4 plan og inneholder: 1.etasje: vindfang, gang, mellomgang, vaskerom og 2 boder. 2.etasje: gang, kjøkken og stue. 3.etasje: gang, bad, garderobe og 2 soverom (soverom mot sør var tidligere 2 soverom. Loft: oppbevaringsrom og kott Garasje (nr 2 fra høyre) I følge selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen etter byggeår, bl.a: - Bygget ut stue - Skiftet det meste av kledningen i nyere tid - Skiftet vinduer og dører ved behov (vinduer i stue og mot sør i 2.etg er av nyere dato, resterende ca på midten av 80-tallet) - Taket er nyere enn byggeår (80-tallet?) - Garasje av nyere dato - Ny pipehatt og takrenner til terrasse - Nytt PVC-belegg på terrasse samt rekkverk (2014) - Nye automatsikringer (2016) - Nyere peisovn - Varmtvannsbeholder fra 1992 - Asfaltert felles gårdsplass i 2018 Det er gjort få oppgraderinger innvendig de senere år.

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet. Boligen ligger skjermet i en blindgate uten gjennomgangstrafikk. Gode solforhold og utsikt mot friområde. Gangavstand til Haugesund sentrum og det er også kort avstand til bl.a. skoler, fritidstilbud, barnehager og butikker.

Adkomst

Følg Rogalandgata sørover og ta til høyre like etter ny nye leilighetene i Grindesvingen. Følg vegen til endes og boligen kommer som nr 1 på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på felles parkeringsplass.

Oppvarming

Vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken (oppvaskmaskin fra 2017, samt kjøleskap/frys medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - I følge selger er boligen pr dags dato leid ut og det er 3 mnd oppsigelsestid. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette