Bleikemyr - Lys og tiltalende 4-roms toppleilighet. Garasjeplass. Stor solrik terrasse med sjøutsikt

Bjørnevegen 4

Primærrom 98 m²
Bruksareal 100 m²
Tomt 16779 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 4
Byggeår 1981
Prisantydning kr 1 390 000
Andel fellesgjeld kr 315 750
Totalpris kr 1 705 750
Felleskost kr 4 257

Visning

6. april 2020 kl. 16:00 til 20:00

Innhold / standard

Pen og praktisk 4-roms toppleilighet. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. Fliselagt bad med varmekabler, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Separat toalett med servant. 3 gode soverom hvorav det ene med tilstøtende innvendig bod. Kjøkken med nyere pen Bøk innredning med god skap og benkeplass. Fliser over benkeplaten. Barløsning mot vindu med utsikt. Romslig todelt stue. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til stor solrik terrasse med flott sjøutsikt. Det er i tillegg en bod i kjeller.

Beliggenhet

Beliggende i etablert og barnevennlig boligfelt. Flott utsikt vestover, usjenert med skogen som nabo. Kort gangavstand til skole, barnehage, butikk, helsesenter og post. Meget gode bussforbindelser.

Adkomst

Kjør Tittelsnesveien nordover og ta til høyre ved Statoil-stasjonen på Kvala. Følg Austrheimveien til like før broen og ta til høyre, og første til høyre igjen. Følg denne veien til du får blokken rett i front.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette