Sjarmerende enebolig på Hasseløy - Nytt kjøkken 2016 og nytt bad 2014 - Skjermet og usjenert uteområde

Daniel Danielsens gate 30

Primærrom 64 m²
Bruksareal 64 m²
Tomt 216 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1910
Prisantydning kr 1 990 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, stue og kjøkken. 2. Etasje: 2 soverom, gang/loftstue og bad. Utendørs: parkering på egen tomt. Eiendommen har adkomst på begge sider av huset. Beskrivelse av innhold og standard: Boligen holder en god standard og er meget sjarmerende. Stuen har vedfyr. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er fra 2016 og har hvite profilerte fronter. Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegger, Det har både badekar og romslig flott dusjhjørne med innlagte vegghyller, samt vegghengt toalett. Nydelig bad som ble renovert av fagfolk i 2014. Meget lekkert rom. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra GET eller Altibox. - Ny varmepumpe (gulvmodell). - Automatsikringer.

Beliggenhet

Hasseløy - Sentralt i Haugesund På Hasseløy bor du med kort gangavstand til alt som Haugesund by kan tilby. Vil du ta deg en tur ut på kafè, restaurant eller uteplass er det gode muligheter for det. Det er også en egen kafè/pub på Hasseløy rett i nærheten av boligen. Ønsker du deg et liv nær byen samtidig som du ønsker å ta del i det maritime liv kan dette være en passende bolig for deg.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i egen inngjerdet oppkjørsel, eller i gate.

Oppvarming

På badet og gang i hovedetasje er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ny varmepumpe gulvmodell er hovedkilde for oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. -Klassifikasjon som verneobjekt: Miljøverdi.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 49 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 50 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette