VISNING 22/08 kl. 16.30-17.00! HÅVIK - Sjarmerende og innholdsrik enebolig i landlige omgivelser - Stor tomt - Garasje!

Austevikvegen 87

Primærrom 129 m²
Bruksareal 187 m²
Tomt 2656 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 1950
Prisantydning kr 2 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor, sjarmerende og innholdsrik enebolig. - En del arbeider utført de senere år. - Stor tomt. - Landlig beliggenhet - Garasje - Rør i rør system. - Boligen ligger svært usjenert til. - Kort avstand til Bygnes, Kopervik og Håvik.

Innhold / standard

Boligen er over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Bod x2 og bod m/ vaskemaskin. 1. etasje: Vindfang, gang, bad, stue og kjøkken. Loft: Gang, wc og soverom x3. Parker bilen i eiendommens garasje, og ta deg inn i denne innholdsrike og koselige boligen. Boligen kan skilte med både sjarm og særpreg, og gir sammen med eiendommens størrelse, en meget behagelig tilværelse. Boligen ligger flott til i landlige omgivelser, og man trenger ikke her bekymre seg for at man bort for tett på naboene. I boligens hovedetasje har man en stor og luftig stue, med utsikt. Spotter i tak, flott tregulv, tapetserte vegger og godt med vindusflater. I stuen har man også vedfyr. Det er i dette rommet god plass til en del for tv-kosen, i tillegg til en egen spisestue del. Lyst kjøkken med integrerte hvitevarer. Godt med skapplass! Stort og godt bad, med stor dusjnisje. Belegg på gulv, og hvitmalt panel på vegg. Lyst og pent rom. 3 store og gode soverom i loftsetasje, samt wc. Det er lagt inn rør i rør i boligen. Vinduer og kledning er av nyere dato. Kjelleretasjen er uinnredet, men man vil har ha store muligheter for oppbevaring, eventuelt å innrede. Utendørs har man store og solrik terrasseområde, i tillegg til en meget stor tomt med stort potensial!

Beliggenhet

Flott og landlig beliggenhet med meget god utsikt. Austevikvegen 87 ligger tilbaketrukket til, med kort avstad til Bygnes, Kopervik, T-forbindelsen, samt skole og barnehage på Håvik.

Adkomst

Fortsett sørgående forbi avkjørsel til Hydro, og ta til venstre etter 500 meter. Etter ca 200 meter, hold til venstre inn på Austevikvegen. Ta til høyre etter 300 meter, og videre første til venstre. Boligen kommer på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at selgere er arvinger og dermed har begrenset kunnskap om eiendommen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Arvinger er ikke kjent med om innredning i kjeller og på loft er omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette