VISNINGSHELG! Haugesund - Påkostet & ærverdig villa - 3 leiligheter + Ny garasje - Attraktiv beliggenhet!

Henrik Ibsens gate 41

Primærrom 313 m²
Bruksareal 345 m²
Tomt 511 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1911
Prisantydning kr 4 850 000

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Ærverdig villa i jugendstil med attraktiv beliggenhet like utenfor sentrumskjernen ved Lillesund barneskole. Innholdsrik villaen bestående av 3 leilighete. Nyoppført garasje godkjent med verksted i 2. etasje som har stue, bad og kjøkken. Eiendommen har vært gjenstand for betydelig renovering fra 2002 - 2013 og holder god standard. Det kan nevnes omlagt skifertak, skiftet det meste av kledning/vinduer, ny drenering, installert vannbårenvarme i betonggulv i i underetasjen og 1 etasje. Nytt naturgass system for varmtvann/vannbåren gulvvvarme/gassovn/gasskomfyr og grill. Renovert/pusset opp alle overflater i alle leiligheten, nytt elektrisk anlegg, nytt rør-i-rør system og nyoppført garasje 2011/2012. Attraktiv, sentral beliggenhet med kort avstand til det aller meste i Haugesund. Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leilighet underetasjen: Vindfang, gang, mellomgang, toalett, vaskerom, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. I utleien har denne leiligheten disponert bod i garasjen. Utleid kr. 9.000 pr. mnd inkl. strøm, gass og internett. 2. mnd oppsigelsestid. Leilighet 1. etasje: Gang, soverom, bad, kjøkken og 2 stuer. Ikke utleid. Leilighet 2. etasje: Gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Bod i trapperom og toalett. Utleid kr. 8.000 pr. mnd inkl. strøm, gass og internett. 2. mnd oppsigelsestid. Garasje godkjent med verksted: Gang, bad og åpen kjøkken/stueløsning. - Ærværdig villa oppført i 1912, betydelig påkostet 2002 - 2013. - Skiftet kledning og etterisolert i øst, sør og nord i 2002/2010. - Nye vinduer i underetasjen fra 2003 og nye vinduer sør 2010. - Store, eldre vinduer har innsatt isolerglass, ikke de små/loft. - Lagt om skifer med nye lekter, undertak, sutaksplater og skiftet skadet skifer i 2002. - Oppført terrasse mot nord i ca. 2013 og terrasse øst i 2006. - Drenert rundt villaen, ny grunnmursplast, isolasjon i 2004. - Oppussede/nye dører/lister/plater vegg i alle tre leilighetene 2002 - 2013. - Leilighet underetasjen renovert i ca. 2004, nytt bad/kjøkken. - Underetasjen med ny støpt gulv, ny planløsning og gang fra 2013. - Leilighet 1. etasje renovert i 2005-2007 med nytt bad/kjøkken. - Leilighet 2. etasje renovert i ca. 2003 med nytt bad/kjøkken. 
 - Bad 2. etasje fornyet igjen i 2018 med fliselagt gulv, vask og dusjkabinett. - Bygget med garasjen og verksted ble nyoppført i 2011/2012. - Villaen er påkostet med helt nytt elektrisk anlegg i ca. 2002. 
- Tilnærmet alle rør i villaen er lagt i rør-i-rør system i ca 2002. - Vanntilførsel, avløpsrør fra villa til kommunalt punkt 2002/12.
- Det er ny hovedstengekranen til villaen som ble skiftet i 2015. - Innstalert vannbårenvarme i underetasjen og hovedetasjen. - Gass-oppvarming av vannbårnevarme i 2016.

Beliggenhet

Henrik Ibsens gate 41 ligger i attraktiv gate like utenfor sentrumskjernen. Terrasser i de fleste himmelretninger gjør at en vil ha sol på eiendommen stort sett hele dagen. I samme gate som villaen finner en Lillesund barneskole, så her vil barna ikke ha lange skoleveien. Videre har en trygg gangavstand til Håvåsen ungdomsskole. En går lett inn til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Følg Haraldsgata sørover forbi krysset ved Høyskolen Stord/Haugesund. Ta fjerde vei til venstre innpå Bjørgvingata. Etter å ha passert næringslokale på høyre side av veien, vil en få villaen på samme siden. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje eller på egen tomt.

Oppvarming

I underetasjen: Vannbårenvarme i alle rom utenom hovedgang iflg. selger. Vedovn i stue. I 1. etasje: Vannbårenvarme i alle rom utenom soverom. Vedovn i stue. I 2. etasje: Varmekabler bad. Naturgass. Vedovn. Garasje: Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Utvendig heis medfølger ikke i handelen, den vil bli demontert. Underetasjen: Gass-komfyr medfølger i handelen. 1. etasje: Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Taklampe stue/kjøkken medfølger ikke i handelen. 2. etasje: Komfyr, platetopp og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Garasje: Kjøleskap og komfyr medfølger i handelen. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Eiendommen er markert med høy bevaringsverdi i sentrumsplanen som nå er på høring. Den er ikke vedtatt enda. Eiendommen ligger i hensynssone nr 9 "Lillesund". Alt arbeid på fasade og takflater skal avklares med byantikvar. Det er en byggesøknad på uthus/endringer på bolig som ikke er avsluttet. Det er ikke søkt om ferdigattest. Leilighet i uthus er ikke godkjent. etc. Eiendommen er i dag eid av et firma, firma er opprettet for denne eiendommen og vil bli avviklet ved salg. Det gjøres derfor oppmerksom på ingen/begrensede mulighet til reklamasjon.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette