Lervik/Kalvatreet – Meget innholdsrik enebolig med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad – Stor, solrik og usjenert hage som grenser til fri natur – Solid garasje med snikkerbod og stort loft – Asfaltert og romslig gårdstun

Kalvatreet 10

Primærrom 183 m²
Bruksareal 200 m²
Tomt 895 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 6
Soverom 4
Byggeår 1983
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

Eneboligen på Kalvatreet er meget innholdsrik og inneholder bla. 2 store stuer, 2 bad og full kjeller. Loftsetasjen er svært godt utnyttet med 4 soverom hvor hovedsoverommet har luftebalkong med sjøutsikt og eget garderoberom. I stuen får du en herlig følelse av å få naturen rett inn gjennom stuevinduet. Terrassen er solrik og hagen er usjenert og grenser mot fri natur. I gårdstunet er det god plass å parkere og det er solid garasje med hobbyrom og stort loft.

Innhold / standard

Fra stuen er det utsikt til hagen og du får en følelse av å få naturen rett inn gjennom stuevinduet. I stuen er det montert klebersteinsovn som varmer godt og lenge. Det er utgang til terrassen og den usjenerte hagen. Hagen er solrik og grenser til fri natur. Kjellerstuen er romslig og har sovealkove. Heltre Huseby kjøkken fra 2002 med hvitlakkerte fronter. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, micro-ovn og kjøl/frys. Det er vaskerom og matbod i forbindelse med kjøkkenet og gangen. Boligen har 4 soverom. Hovedsoverommet har stort garderoberom og utgang til lufteveranda med sjøutsikt. Hovedbadet var nytt i 2005 og fremstår i meget god stand. Det er helfliset med dusjhjørne og badekar og har nyere baderomsinnredning. Badet i underetasjen er helfliset og har dusjkabinett. I hovedetasjen er det gjestetoalett. Badstue med Tylø ovn. Badstuen er 6 kvm og har trefaset strøm. Stor bod i kjelleren og ekstra lagringsplass på kryploft. Det er god lagringsplass i verktøyboden/hobbyrommet i garasjen. I dette rommet er det lagt opp vann og avløp. Her er også uttak for trefaset strøm og 24 volt, og det er i tillegg termostatstyrt varme. Solid og god trapp som fører opp til det store garasjeloftet. Garasjen har elektrisk åpner. Teknisk info om boligen: - rør-i-rør opplegg i hele huset(utenom til utslagsvask). - ny varmtvannstank 2010/2011. - det er montert varmepumpe. - sentralstøvsuger. - automatsikringer. TV og internett fra Haugaland kraft(Altibox). Boligen har følgende rominndeling: Hovedetasje: Gang, vaskerom, bod, gjestetoalett, kjøkken, spisestue og stue. Overetasje: Bad, gang og 4 soverom. Underetasje: Bad, badstue, bod og kjellerstue med sovealkove.

Beliggenhet

Lervik/Kalvatreet Kalvatreet er et boligfelt nær Førlandsfjorden med nærhet til sjøen. Det er mulighet til å leie båtplass like i området. Her er det fri og vakker natur, men samtidig kort avstand til Aksdal og til Haugesund via T-forbindelsen. Det er skolebussordning til Tysværvåg barne- og ungdomsskule. Bussholdeplassen er like ved boligen. I Tysværvåg er det stort idrettsanlegg med flere aktivitetstilbud. Boligen har meget gode solforhold og en usjenert beliggenhet.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasjen i tillegg til meget god plass til parkering i det asfalterte gårdstunet.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Klebersteinsovnen i stuen sørger for behagelig varme som varer lenge. Varmekabler på begge bad og i gangen. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Følgende vil ikke medfølge i handelen: - kjøleskap i bod. - hundegård og hundehus. - plommetre i hagen - taklampene på 2 av soverommene og prismekronen i spisestuen. Feilopplysning i egenerklæringen: Karnapp i stue er fra 2016, ikke 2017. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger - 1 soverom er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Innredning i kjeller mht kjellerstue avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette