VISNING 25/11! Kjekk og velholdt familiebolig - 3(4) soverom - Stor og flott hage - Garasje - Nært kollektivtransport!

Bøheivegen 5

Primærrom 186 m²
Bruksareal 189 m²
Tomt 1379,9 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1968
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk familiebolig over to etasjer - Pen og romslig skjermet hage - Stor tomt (1379 kvm) - Boligen har 3 soverom, med muligheter for 4! - Pent kjøkken fra 2008 - 2 stuer - 2 bad - kontor - bod - grovkjeller - Stort gårdsrom og garasje - Nærhet til barnehage og skole - Kun få meter unna kollektivtransport Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vindfang, gang, bad, kontor, bod, grovkjeller, kjellerstue og soverom. 1. Etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad og soverom x 2 stk. Flott og romslig familiebolig med flott beliggenhet nær Bø-Ungdomskole. Her tilhører man Torvastad skole, og selger opplyser om at man får gratis skoleskyss til og fra skolen. Boligen er innredet over to etasjer, og er gjennomgående lys og luftig. Stor stue med store vindusflater ut mot hage. I stuen er det god plass for både spisestuedel og tv-krok. Det er god takhøyde, og utgang til terrasse/hage. Oppvarming fra varmepumpe og vedfyr. Like ved stuen har man et flott kjøkken fra 2008. Her er det pene hvite fronter på praktis innredning med mye plass, lyse overflater på vegg og parkett på gulv. Det er også plass til kjøkkenbord i dette rommet. Pent fullfliset bad med stor dusjnisje, vegghengt wc og flott innredning. Varmekabler i gulv. Boligen har i dag 3 soverom, hvor av hovedsoverom er av god størrelse. Det er også godt med garderobeskap. Flott utsikt fra barnesoverom. Med enkle grep kan det også skilles av en del av stuen, slik at man får et fjerde soverom. Stor og kjekk kjellerstue i underetasjen, i tillegg til et fullt utstyrt eldre bad. Det finnes også et soverom i denne etasjen. Egen kjellerinngang. Det er innlagt fiber fra Altibox i boligen. Stor tomt med solrik beliggenhet. Flat hage, med stor og flott gressplen. Hagen er nylig drenert, og det er lagt belegningsstein. Romslig gårdsrom med singel, og parkering i lukket garasje. Kort avstand til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Gangavstand til både skoler, barnehage, kollektivtransport, butikker, bank og apotek. Flere idrettsanlegg i nærområdet.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet nær Bø-Ungdomsskole. Her har man nærhet til sjø, gode bussforbindelser, og kort avstand til alt det Avaldsnes sentrum har å by på. Her kan man blant annet nevne bank, apotek, barnehage, barneskole, frisør, post og dagligvarebutikk. Ikke langt unna eiendommen finner man flere flotte idrettsanlegg. Blant annet Torvastad Idrettslag`s anlegg på Håland, som meget mulig er det flotteste på Karmøy. Her finnes flere fotballbaner, fri-idrettstilbud, og ikke minst bygdas nye flerbrukshall som ligger like ved nye Torvastad Skole og Kultursenter.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt. Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette