ÅKREHAMN - Lettstelt og flott endeleilighet i 2.etasje - Attraktiv og sentral beliggenhet

Grunnvikjå 26

Primærrom 63 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 7312 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2004
Prisantydning kr 1 650 000
Felleskost kr 514

Innhold / standard

Boligen ligger i 2.etasje og inneholder: gang, bad/vaskerom, 2 soverom, stue, kjøkken og bod. Koffertloft (lagt gulv i midten) Utvendig sportsbod Boligen er bygget i 2004 og holder god standard, bl.a: - Sprinkleranlegg - Rør i rør system - Ventilasjonsanlegg - Flott helfliset bad/vaskerom - Lyst og pent kjøkken m/fliser bak på vegg I følge selger har de gjort noen oppgraderinger på boligen de siste år, bl.a: - Lagt opp ekstra stikkontakter i stue, kjøkken, gang og hovedsoverom. - Malt stue - Lagt gulv på midten på koffertloft

Beliggenhet

Barnevennlig, sentral og attraktiv beliggenhet i Åkrehamn. Gangavstand til alt en trenger som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Ta vestover i lyskrysset ved Åkra bilimport inn på Rådhusvegen. Ta 3 avkjørsel til høyre inn på Grunnvikvegen. Ta deretter første veg til høyre inn på Grunnvikjå. Følg vegen og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass.

Oppvarming

Varmekabler på bad, mulighet for å montere vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette